Windows 8.1 kullanmaya değer mi?

gamecover

Centipat
Makaleler
4
Selamlar, umarım iyisinizdir. Windows 8.1 kurmayı düşünüyorum ve bazı sorularım var. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
  • DirectX 12 desteği var mı?
  • Boşta ne kadar bellek tüketiyor?
  • Google Chrome, Steam, Epic Games desteği var mı? Ne zaman bitecek?
Son olarak sizce nasıl bir işletim sistemi?

Boşta 1 GB'ı geçmiyor.
DX desteğini bilmiyorum.
Dediğiniz uygulamalar destekleniyor ayrıca 2023'e kadar genişletilmiş desteği var.
Nasıl bir OS harika bir OS

Hayir, Windows 10 ve Windows 11'de var su an.

Ortalama 800MB kadar.

Tabii ki destegi var. 8.1'in 2023'e kadar destegi var, buyuk ihtimalle destegi kesildigi zaman bile uzun bir sure boyunca daha bu programlar yuklenebilir.
DirectX12 olmaması üzdü.

Eğer Store'u (Gamepass) kullanmayacaksan en iyi Windows sürümü 8.1'dir Desteği ise 2023'te bitiyor.
Ancak sana Windows dışında Linux kullanmanı öneririm. Ben ChromeOS kurdum ve çok memnunum.

Eğer Store'u (Gamepass) kullanmayacaksan en iyi Windows sürümü 8.1'dir Desteği ise 2023'te bitiyor.
Ancak sana Windows dışında Linux kullanmanı öneririm. Ben ChromeOS kurdum ve çok memnunum.
Hazırda yüklü gelen programlardan nefret ediyorum zaten. İşim yok onlarla. Linux oyun desteği olsa Windows'ta durmam zaten.

Eğer Store'u (Game Pass) kullanmayacaksan en iyi Windows sürümü 8.1'dir Desteği ise 2023'te bitiyor.

Hocam bu adama şu an Linux demeyin demin Linux yüzünden her şeye gülmeye başladı aman diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…