Windows 8.1 kurtarma moduna atıyor

shenox

Decapat
Daha fazla  
Hocam oncelikle selam. Benim eski emektar laptopta bugün oyun oynicaktim ve bir sorunla karsilastim. Nedensiz sekilde her actigimda kurtarmaya atiyor. Guvenli modla baslatip yeniden baslatmaya calistim her actigimda mavi ekran veriyor bir cozum bulabilir miyiz?

Şu anda hem Windows 10 hem de 8.1 kurulu yani ikisi de var ama 8.1'in kurtarma ekranina atiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oncelikle selam. Benim eski emektar laptopta bugün oyun oynicaktim ve bir sorunla karsilastim. Nedensiz sekilde her actigimda kurtarmaya atiyor. Guvenli modla baslatip yeniden baslatmaya calistim her actigimda mavi ekran veriyor bir cozum bulabilir miyiz?

Şu anda hem Windows 10 hem de 8.1 kurulu yani ikisi de var ama 8.1'in kurtarma ekranina atiyor.
Windows 10'u açmaya çalıştığınız da da mı atıyor? Yoksa sadece Windows 8.1'de mi Böyle oluyor?

Hocam ben hiç karismiyorum hani secim ekrani var ya bir tane o gelmiyor bile yani direk mavi ekran veriyor.
Hocam bilgisayarı açın. (Artık nasıl açabiliyorsanız) Sistem dosyaları zarar görmüş olabilir. O yüzden cmd'yi yönetici olarak çalıştırın. Ve şu komutu girin:

sfc /scannow

Ardından bitmesini bekleyin. Sonra ekran görüntüsü atın.

Hocam bilgisayarı açın. (Artık nasıl açabiliyorsanız) Sistem dosyaları zarar görmüş olabilir. O yüzden CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Ve şu komutu girin:

SFC /scannow

Ardından bitmesini bekleyin. Sonra ekran görüntüsü atın.

Boyle birsey dedi
IMG-20220916-WA0030.jpeg

kullandim

reis yardim edicwnmi acaba bekliyorum dun aksamdan beri
Hocam bu rehberdeki 3. aşama sizin için. O kodu yapın. Bu arada kusura bakmayın. Cevap veremedim.

kullandim

reis yardim edicwnmi acaba bekliyorum dun aksamdan beri
Hocam sorun düzeldi mi?

Son düzenleme:
Hocam bu rehberdeki 3. aşama sizin için. O kodu yapın. Bu arada kusura bakmayın. Cevap veremedim.

Hocam sorun düzeldi mi?
hocam denedim kac kere ama yukleme seyi takili kaliyor surekli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı