uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 2 Kasım 2020 #1 Selam, şu an Windows 10 kullanıyorum ve 8.1'e geçmek istiyorum, ISO dosyasını indirdim Setup'a basıyorum ve karşıma bu hata çıkıyor " Kurulum, bu bilgisayardaki diskler hakkında bilgi alamadı. " Format atamıyorum ve 8.1'e geçemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
Selam, şu an Windows 10 kullanıyorum ve 8.1'e geçmek istiyorum, ISO dosyasını indirdim Setup'a basıyorum ve karşıma bu hata çıkıyor " Kurulum, bu bilgisayardaki diskler hakkında bilgi alamadı. " Format atamıyorum ve 8.1'e geçemiyorum.
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Kasım 2020 #2 Şunu dene Link:kurulum bu bilgisayardaki diskler hakkında bilgi alamadı ! Artı 0 Eksi
Abuzer.Kömürcü Kilopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 695 Çözümler 7 2 Kasım 2020 #3 Sata kablolarınızı değiştirerek tekrardan deneyebilirmisiniz. (Laptop İse Aşağıdaki Talmatları İzleyin) Ayrıca; çalıştır-->msconfig *normal başlangıç *tanılama başlangıcı *seçmeli başlangıç seçenekleri mevcut,normal başlangıç olarak değiştirin ve kontrol ediniz. Tekrardan olmaz ise başka bir flaşa rufus edip denermisiniz ? Artı 0 Eksi
Sata kablolarınızı değiştirerek tekrardan deneyebilirmisiniz. (Laptop İse Aşağıdaki Talmatları İzleyin) Ayrıca; çalıştır-->msconfig *normal başlangıç *tanılama başlangıcı *seçmeli başlangıç seçenekleri mevcut,normal başlangıç olarak değiştirin ve kontrol ediniz. Tekrardan olmaz ise başka bir flaşa rufus edip denermisiniz ?
KS KS uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 2 Kasım 2020 #4 377619 dedi: Şunu dene Link:kurulum bu bilgisayardaki diskler hakkında bilgi alamadı ! Genişletmek için tıkla... CD ile kurmuyorum direkt İSO programı ile kuruyorum. Abuzer.Kömürcü dedi: Sata kablolarınızı değiştirerek tekrardan deneyebilirmisiniz. (Laptop İse Aşağıdaki Talmatları İzleyin) Ayrıca; çalıştır-->msconfig *normal başlangıç *tanılama başlangıcı *seçmeli başlangıç seçenekleri mevcut,normal başlangıç olarak değiştirin ve kontrol ediniz. Tekrardan olmaz ise başka bir flaşa rufus edip denermisiniz ? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
377619 dedi: Şunu dene Link:kurulum bu bilgisayardaki diskler hakkında bilgi alamadı ! Genişletmek için tıkla... CD ile kurmuyorum direkt İSO programı ile kuruyorum. Abuzer.Kömürcü dedi: Sata kablolarınızı değiştirerek tekrardan deneyebilirmisiniz. (Laptop İse Aşağıdaki Talmatları İzleyin) Ayrıca; çalıştır-->msconfig *normal başlangıç *tanılama başlangıcı *seçmeli başlangıç seçenekleri mevcut,normal başlangıç olarak değiştirin ve kontrol ediniz. Tekrardan olmaz ise başka bir flaşa rufus edip denermisiniz ? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.