SanDisk veya Toshiba flashbelleğiniz varsa onlarla deneyin hilevel veya bilinnedik bir marka flash bellek deniyorsanız flash bellekten kaynaklıdır.
Değişik bir marka var SanDisk veya Toshiba yok.
SanDisk veya Toshiba flashbelleğiniz varsa onlarla deneyin hilevel veya bilinnedik bir marka flash bellek deniyorsanız flash bellekten kaynaklıdır.
Değişik bir marka var SanDisk veya Toshiba yok.
Dostum eski BIOS'a sahipmişim CMD'den baktım .exe sonu aynı yöntem ile devam mı?
Öyleyse Rufus' ta GPT olan kısmı MBR olarak yapıcaksın.Dostum eski BIOS'a sahipmişim CMD'den baktım .exe sonu aynı yöntem ile devam mı?
Burada.
Buradan Windows 8.1 Single Language'yi seçmenizi sonra ürün dilini Türkçe olarak seçmenizi ve son olarak 32 Bit olarak seçmenizi öneriyorum (hafiflik adına en iyi sürüm budur)
Sisteminiz UEFI mi yoksa EFI mi deskteliyor ona göre USB'ye yazdırın yazdırmak içinde önerim Windows USB/DVD tool veya Rufus programı(UEFI ise kesinlikle bu program)
Windows 7 USB/DVD Download ToolRufus
Rufus 3.21 indir - Rufus, önyüklenebilir (bootable) USB bellek oluşturmanızı ya da USB belleğinizi şekillendirmenizi (format atmanızı) sağlayan ücretsiz ve kurulum gerektirmeyen bir programdır. Bilgisayarınızı açamadığınızda ya da işletim sistemi ol...www.gezginler.net
Ve en az 8 GB flash bellekle ISO'yü yüklemenizi öneririm.
Rufusu indirdikten sonra burdaki gibi ayarlayın ve başlata basın kurulum dosyaları flash belleğe yüklenecektir Bilgisayarın markasını biliyorsanız yeniden başlatıp boot etmek için o tuşa basın f2,f10,f8 veya delete olabilirBuradan Windows 8.1 Single Language'yi seçmenizi sonra ürün dilini Türkçe olarak seçmenizi ve son olarak 32 Bit olarak seçmenizi öneriyorum (hafiflik adına en iyi sürüm budur)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.