Windows 8.1 "mağaza şu anda kullanılamıyor" hatası

Xilared

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara bugün Windows 8.1 formatı attım fakat mağazayı açtığımda "mağaza şu anda kullanılamıyor lütfen daha sonra yeniden deneyin" hatası gelmeye başladı. Bir sürü çözüm denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Çözümü ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Windows + X tuşlarına basın açılan menüden Komut İstemi (Yönetici) seçeneğine tıklayın.
  • Komut istemcisine powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML komutunu girin ve enter'a basın.
Bunu bir deneyin.

Bu sorun bende de vardı. Microsoft hesabı girmediğimden dolayı olduğunu düşünüyordum ama değilmiş. Ben de internetteki yöntemleri denedim denedim olmadı daha sonralarda bilgisayarı açtığjmda düzeldiğini gördüm. Windows updateden güncellemeleri denetleyin. Bilgisayarınızı kapatıp açın yöntemleri denedikten sonra.

Microsoft o mağazayı salmış. Keyfi eserse çalışıyor, esmez ise çalışmıyor. Zaten içerisinde işe yarayan bir uygulama da barındırmıyor. Yıllar öncesinin saçma sapan oyunları var çoğunlukla.

• Windows + X tuşlarına basın açılan menüden Komut İstemi (Yönetici) seçeneğine tıklayın.
  • Komut istemcisine powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML komutunu girin ve enter'a basın.
Bunu bir deneyin.
Açıldı. Ama açılmadan önce bunu baya bi denedim olmadı
Bilgisayarımı açtığımda sorun düzeldi. Açılmama sorunu büyük ihtimalle güncelleme olduğundan dolayı. Eğer açılmıyorsa Güncellemeleri Denetle'yin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı