Windows 8.1 Mağazada Neden Yok ?

ÖmerAltıntas

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Windows 8 kullanıyorum ancak PC'de ki bütün güncelleştirmeler yüklü olduğu halde mağazada 8.1'i neden bulamıyorum ?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 440
Bazı Windows 8 sürümleri, Mağaza'dan Windows 8.1 sürümüne güncelleştirmeyi desteklemez.. Bazıları şunlardır:

• Windows 8 Enterprise. Windows 8.1 sürümüne güncelleme konusunda sistem yöneticinizle konuşun.

• Windows 8 Pro, toplu lisanslama kullanan bir kurum veya program tarafından yüklendiyse. Sistem yöneticinizle veya Windows 8 yükleme sırasında kullanılan bu programın yöneticisiyle konuşun. Yönetici sizseniz şuradan daha fazla bilgi ve Windows 8.1 Enterprise Evaluation adresinde Windows 8.1ISO'ların bağlantılarını bulabilirsiniz.

• Windows 8 Pro, bir MSDN veya TechNet ISO kullanımı sırasında yüklendi ve Birden Çok Etkinleştirme Anahtarı kullanılarak etkinleştirildiyse. MSDN veya TechNet'ten de bir Windows 8.1 ISO'su alabilirsiniz.

• Windows 8.1 Preview veya Windows RT 8.1 Preview. Mağaza'dan güncelleme imkanınız devam ediyor olabilir. Daha fazla bilgi için bkz. Windows 8.1 Preview'dan Windows 8.1'e yükseltme.
Bilgisayarınızda hangi Windows sürümünün olduğunu öğrenmek için bkz. Hangi Windows işletim sistemini çalıştırıyorum?

Aksi takdirde, temiz bir Windows 8.1 yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bkz. Temiz Windows yüklemesi gerçekleştirme.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı