Çözüldü Windows 8.1 market problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MyTwin

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

2013'ün son aylarında yeni bir diz üstü bilgisayar aldım. Windows 8 işletim sistemi kuruluydu. Aradan birkaç ay geçtikten sonra 8.1 güncellemesi bildirimi aldım marketten. Her neyse güncelledim amma ve lakin bu sefer de market uygulamaları hatta bilgisayar ayarları bile açılmaz oldu. Sorunum diğer arkadaşlar gibi aynı. Metroya giriyorum, uygulamaya basıyorum ve sonra uygulama açılıyormuş gibi olup da açılmıyor, sol üst köşeye inzivaya çekiliyor. :) Foruma göz göz attım fakat hiçbir şekilde sorunumu halledemedim. Güvenlik duvarı, anti-virüs, güncellemeler ... hiçbirisi sorunumu çözmedi. Bilgisayarımı teknik servise götürmeyi düşünüyorum bu sebepten dolayı. Allah beni taş edeydi de o windows 8'imi windows 8.1'e güncellemeseydim. Şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Teşekkür ederim ama bunu da denemiştim, olmamıştı.
 
Ekran kartım günceldi en son baktığımda ama dediklerinizi eve gittiğimde deneyeceğim. Olur ya da olmaz haber edeceğim.

Dediklerinizi de denedim ama yok, yapamıyorum yani. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Ayarlara girebilsem yine iyi diyeceğim ama bilgisayar ayarlarına dahil giremiyorum.
 
Çalıştır>WSReset.exe komutunu dener misiniz? Mağaza'nın düzelmesi lazım.
 
Bunu da denedim ama olmadı. Asıl derdim mağazadan çok bilgisayar ayarları. Çünkü bilgisayar ayarları da mağaza uygulaması gibi olduğu için açılmıyor.
 
Komut İstemini açıp şu komutu girer misin:

Kod:
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\ImmersiveControlPanel\AppxManifest.xml
 
Çok teşekkür ederim. Bilgisayar ayarlarına giriyor artık. Uygulamaları halledemesem de bu sorunu sayenizde hallettim. Gerçekten içim rahatladı bu konuda. Teşekkürler Recep BALTAŞ. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı