Windows 8.1 mi 10 mu?

Ben 10 yıllık laptop kullanıyorum ve bilgisayarım Windows 10 ve HDD olmasına rağmen çok hızlı ek olarak Windows 10 sürekli güncelleme alan bir işletim sistemi Windows 10'dan zarar gelmez emin olabilirsin.
 
2-3 çekirdekli eski bir işlemciye sahipseniz (caleron/atom/core 2 duo) Windows 8.1 hızlı çalışacaktır. Windows 10'a oyun için 4GB RAM yetmiyor ve Eski AMD kartları driverlarını desteklemiyor. Bazılarının destekliyor örneğin HD 6350/HD 5550 ama, performans düşüklüğü var.
 
Windows 7den windows 8.1 geçmiştim. Ancak ayarları çok karışık. Bir gün ikincil ekrana aktar diye bir yere bastım ekran full siyah. Hiç düzelmedi. Windows 10 en iyisi. Herşey için. 1000tl laptop larda bile Windows 10 var. Dert etme yükle. Ancak CD için format yüklemesi yapman lazım. Bide hiç yükseltme yapmadıysan(hiç Windows yüklemediysen) yap direk
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı