Windows 8.1 mi Windows 10 mu?

SSD'ye ve minimum 8GB RAM'e sahipseniz hiç durmadan geçin, yoksa eziyet olur.
Sisteminiz nedir? En güncel, en iyisidir.
Bu arada hiç katılmıyorum :) En güncel her zaman en iyisi değildir. Üstelik bir şeyin en iyisi olabilmesi kişiden kişiye değişebilir, mesela SSD olmayan bir sisteme sahip birisi için en iyi Windows işletim sistemi 8.1'dir; kimisinin sistemi çok daha eskidir, onun için en iyi olan Windows 7'dir. Bu arada sisteminiz çok güçlü olsa bile her zaman en güncel en iyisidir diyemeyiz, bakın Windows 10'un son sürümüne; sıkıntılarla dolu :D

Performans ve işletim sisteminin doğrudan alakası yoktur. Sisteminizi yazın.
Alakası vardır. Linux dışı oyunlara diyeceğim yok zira doğru fakat eski bir sisteme Tiny Core yükleyin bilgisayar hızlanır. Performans işletim sistemine tamamen bağlıdır.

Alakası vardır. Linux dışı oyunlara diyeceğim yok zira doğru fakat eski bir sisteme Tiny Core yükleyin bilgisayar hızlanır. Performans işletim sistemine tamamen bağlıdır.
Hocam siz işletim sisteminin ağırlığından bahsediyorsunuz. Bunun oyunlara gerçekten çok, çok az bir faydası olur. Evet, günlük kullanımda baya yararlı olur. Ancak konu oyuna gelince iş daha çok donanıma bakıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı