Windows 8.1 nasıl hızlandırılır?

Hocam isletim sistemi degistirebilirsinz, daha hafif ve LoL oynatacak isletim sistemli mutlaka vardir.
Arkadaş zaten 8.1 kullanıyor. Linux öneremem çünkü LoL'ün Linux'ta desteği yok Lutris'ten açtığımız zaman FPS kaybı oluyor. Windows 10 ve 11 LoL'de daha az FPS verir çünkü 8.1'e göre arkada daha fazla bloatware var. Windows 7 artık çok eskidi maalesef o yüzden onu da pek öneremem. Ne kadar sosyalde çok önerilmese de modlu Windows çözüm gibi duruyor. Ghost Spectre gayet güvenilir ama onun yerine kendisi de Windows'u modlayabilir. MacOS'ten hiç bahsetmedim zaten boşver.

Arkadaş zaten 8.1 kullanıyor. Linux öneremem çünkü LoL'ün Linux'ta desteği yok Lutris'ten açtığımız zaman FPS kaybı oluyor. Windows 10 ve 11 LoL'de daha az FPS verir çünkü 8.1'e göre arkada daha fazla bloatware var. Windows 7 artık çok eskidi maalesef o yüzden onu da pek öneremem. Ne kadar sosyalde çok önerilmese de modlu Windows çözüm gibi duruyor. Ghost Spectre gayet güvenilir ama onun yerine kendisi de Windows'u modlayabilir. MacOS'ten hiç bahsetmedim zaten boş ver.

Ghost Spectre mi :D
Hocam onlarda Bitcoin virüsü var aman aman.

Arkadaş zaten 8.1 kullanıyor. Linux öneremem çünkü LoL'ün Linux'ta desteği yok Lutris'ten açtığımız zaman FPS kaybı oluyor. Windows 10 ve 11 LoL'de daha az FPS verir çünkü 8.1'e göre arkada daha fazla bloatware var. Windows 7 artık çok eskidi maalesef o yüzden onu da pek öneremem. Ne kadar sosyalde çok önerilmese de modlu Windows çözüm gibi duruyor. Ghost Spectre gayet güvenilir ama onun yerine kendisi de Windows'u modlayabilir. MacOS'ten hiç bahsetmedim zaten boşver.
Hocam bende sonradan dedim zaten linuxun desteklemedigini.
Hocam Linux desteklemiyormus LoL oyununu, tek care Windows...

Ghost Spectre gayet güvenilir ama onun yerine kendisi de Windows'u modlayabilir. MacOS'ten hiç bahsetmedim zaten boşver.

Kendim kullanıyorum gayet güzel ISO bende önerirdim fakat HDD var diye düşünüyorum arkadaşta.

Ghost Spectre mi :D
Hocam onlarda Bitcoin virüsü var aman aman.

Hocam neredeyse toplam 9 aylık deneyimim var fakat hiçbir sorunla karşılaşmadım. Neden böyle bir şey söylediniz?

Kendim kullanıyorum gayet güzel ISO bende önerirdim fakat HDD var diye düşünüyorum arkadaşta.

Hocam neredeyse toplam 9 aylık deneyimim var fakat hiçbir sorunla karşılaşmadım. Neden böyle bir şey söylediniz?
Pardon virüs yokmuş.
Eskilerden öyle kalmıştı aklımda.

Evet HDD var maalesef.

Bilgisayarın açılışı, oyunun yükleme ekranlarını vs. önemsemiyorsan sadece FPS'im yüksek olsun diyorsan Ghost Spectre bakabilirsin. Modlu olarak @OgnitorenKs hocamın 8.1'i vardı fakat sanırım kaldırmış bulamadım. NTLite ile kendiniz hazırlayabilirsiniz araştırarak ya da forumdan yardım alarak.

Arkadaşlar şimdi ne yapabilirim peki ben uzun zamandır Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim ISO duruyorum ve etkinleştirmeyide CMD'den slmgr kodlar ıile yaptım şimdi ne yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı