Windows 8.1 nasıl indirilir?

Yuxi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060-6G, Ryzen 5 5600, 16GB 3444mhz
Windows 8.1 istiyorum. Windows 10 kullanıyorum baktım. Windows 8.1, Windows 8 üzerine güncelleme olarak gelmiş. Önce Windows 8imi indirmeliyim? Çünkü hiçbir yerde bulamadım.

@Yuxi güvenli mod girip silmeyi denedin mi?

@Yuxi silindikten sonra bilgisayarını yeniden başlat, güvenli moda girme.

Windows 8.1 istiyorum. Windows 10 kullanıyorum baktım. Windows 8.1, Windows 8 üzerine güncelleme olarak gelmiş. Önce Windows 8imi indirmeliyim? Çünkü hiçbir yerde bulamadım.

1. ISO dosyasını indir: Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası)
2. Rufus uygulamasını indir.
3. USB belleği tak ve Rufus'u aç.
4. Sisteminiz UEFI destekliyorsa kesinlikle UEFI seçin, MBR seçmenize gerek yok.
5. Bilgisayar açılırken BIOS'a girin ve USB'yi ilk sıraya alın PC'yi yeniden başlatın Windows'u kurun.

1. ISO dosyasını indir: Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası)
2. Rufus uygulamasını indir.
3. USB belleği tak ve Rufus'u aç.
4. sisteminiz UEFI destekliyorsa kesinlikle UEFI seçin, MBR seçmenize gerek yok.
5. bilgisayar açılırken BIOS'a girin ve USB'yi ilk sıraya alın PC'yi yeniden başlatın Windows'u kurun.

USB belleksiz.

@Yuxi silindikten sonra bilgisayarını yeniden başlat, güvenli moda girme.

Sildim şimdi ne yapacağım.

Tekrar kurulumu başlat.

1658178951580.png

Aynı hata. PC'de sorun olabilir mi?

USB ile kurulum yapmanız gerekiyor. PC'de sorun olacağını düşünmüyorum. Herkeste olacak diye bir şey yok.

Merhaba dediğiniz gibi USB'den kurulum yaptım ve bir hata verdi ama hatırlamıyorum normal Windows 10 ile devam ederken otomatik onarım ekranına soktu ve otomatik onarım pcnizi onaramıyor dedi bende aynı USB'den Windows 10'u tekrar kurdum (en azından Home'den Pro'ya geçtim) acaba işletim sisteminde bir problem olabilir mi? Windows 8'i diyorum. Ama Windows 10 Pro için aldığım lisansı kabul etmedi bulabileceğim bir yer var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı