Windows 8.1 nasıl?

Sisteminiz kötüyse LTSC kullanın modlanmış kullanmayın.
Windows 10'un yalnızca orijinal sürümleri kullanılmalı. Bunlar; Home Single Language, Home, Pro, education ve Enterprise sürümleridir. Gereksiz hizmetlerin kaldırıldığı ve bütün Microsoft uygulamalarından arındırılmış (Microsoft Store gibi) sürüm olan Enterprise sürümünü tavsiye edebiliriz. Enterprise, şirketler için hazırlanmış olmasına rağmen bireysel kullanıcılar da kullanabiliyor. Yapmanız gereken bir lisans almanız ve şirket oluşturmanız. Özellikle bellek kullanımında yarı yarıya bir azalma meydana geliyor.

LTSC yukleyecektim. 90 gun kullanım var ve 3 ay sonra ne yapacağım?

Oradaki zararları yazan kişinin 2 kişinin indirdiği bir modlanmış sürüm olmalı herhalde. :D

USB'li yükledim.

Bende USB gozzukmedı Boost da.

Direk bence Windows kullanmayın hem sizin orijinal Windows'ta kullandığınız şeyin %100 güvenli olduğunu mu sanıyorsunuzda en bilinmedik modlanmış windowsa zararlı diyorsunuz eğer Windows kullancaksanız Ghost Spectre kurun keyfinize bakın.

Direk bence Windows kullanmayın hem sizin orijinal Windows'ta kullandığınız şeyin %100 güvenli olduğunu mu sanıyorsunuzda en bilinmedik modlanmış windowsa zararlı diyorsunuz eğer Windows kullancaksanız Ghost spectre kurun keyfinize bakın.

Kanka senin sistemin ne? RAM vb.

Sonuç olarak modlanmış kullanmak zararlı onun yerine Enterprise kullanabilirsiniz.

Kanka sen nasıl altına şey yazdın?

2 GB RAM Windows 8.1 için çok yetersiz kalıyor.
Ekran Görüntüsü (10).png

Ekran Görüntüsü (11).png

Masaüstüm de bu.
Ekran Görüntüsü (6).png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı