Sağ olun eskiden Windows 8.1'di sonra kasıyor diye çevirmiştim hatırladığıma göre ama çoğu yerde Win8 daha iyi yazıyordu Win 8 mi Win 8.1 mi?
8.1 daha iyi aralarında pek fark yok ve 8.1 güncelleme alıyor.
Sağ olun eskiden Windows 8.1'di sonra kasıyor diye çevirmiştim hatırladığıma göre ama çoğu yerde Win8 daha iyi yazıyordu Win 8 mi Win 8.1 mi?
8.1 daha iyi aralarında pek fark yok ve 8.1 güncelleme alıyor.
Kanka hangisi daha hızlı.
İkisini de denemedim ama 8.1 daha hızlıdır.
Sağ ol USB'siz yükleme diye bir şey var onu yapsam ne olur?
Aynısı bende de oldu hocam. Üstteki Rehberi uygulayınca azaldığını gözlemledim.![]()
-Windows 8.1 aslında ne?-
-Windows 8.1 aslında ne?- PossibleTurco Sunar... Daha önce Windows 10 ve Windows 7 için aslında ne sorusunu sormuştuk ve cevaplamıştık. Şimdi ise zamanında kendisine değer verilmeyen ama günümüzde herkesin öve öve bitiremediği Windows 8.1'in...www.technopat.net
2 GB RAM ile Windows 8.1 kullanmıştım ve gayet akıcı çalışıyordu.Windows 8.1'in RAM kullanımı az. Windows 7 ile 2 GB RAM'de takıla takıla çalışan bilgisayar, Windows 8.1'de akıyordu.
Sürücü sıkıntısı olmasa güzel.Windows 98 ya da Windows XP Kullanın derim eğer oyun oynamıyor iseniz tabii ki.
Windows 8.1 yüklenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.