Windows 8.1 nasıldır?

Metro arayüzü çok güzel bende de bölecek yer yoktu o yüzden VirtualBox'dan 8.1 kurdum easybcd ile vhd yi bilgisayarıma ekledim Windows 11'den driverları attım ve kurdum ve bu hale getirdim artık hem 11 hem 8.1 kullanıyorum.

Görev çubuğuna arama simgesi ekleselerdi iyi olurdu baya. Görev çubuğu simgelerinin kocaman olması da çok hoşuma gidiyor. En iyi Windows işletim sistemi 8.1 benim gözümde. Hem de performanslı. Simgeler de Windows 7 ile neredeyse aynı olmasa tadından yenmez

Ay şimdi Windows 8.1 kurasım geldi hocam.

Bir kez deneyimlemenizi tavsiye ederim mutlaka zaten. Özellikle düşük sistemler için Windows 7 yerine Windows 8.1 tercih edilmeli zaten. Hem güvenlik güncellemesi alacak bir süre daha en azından. Hem de daha modern bir arayüz sunuyor. Ayrıca SSD gerektirmiyor.

Wallpaper'ı atma şansınız var mı acaba? (Bu arada Windows 8 çok stabil ve hızlı çalışan bir işletim sistemi) (lütfen ban atmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…