Windows 8.1 nasıldır?

EFE M

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bilgisayarımda Windows 10 kullanmaktayım. Windows 8.1 Pro işletim sistemi kuracağım. Sizce Windows 8.1 iyi mi çökme sorunu yaşar mıyım?

Windows 8.1 önermem. Steam gibi yeni nesil uygulamaların desteği yok. Ghost Spectre kurabilirsiniz

Windows 8.1 kullanma fırsatım olmuştu. Arayüz kısmında pek beğenilmedi ama ben beğenmiştim şahsen. Ama başlat menüsünün bütün ekranı kaplaması kötüydü cidden. Performans açısından ise; 2GB ve Core 2 Duo işlemci ile kullanmıştım, performansı iyidi. Eski bir cihazı modernleştirmek için kullanılabilir. Ama modern parçalar kullanıyorsan driver bulmak epey bir zor olacaktır.

Hafif bir işletim sistemi ama destek ve arayüz bakımından sıkıntılı. Tablet modunda olduğu için alışık Windows arayüzüne göre daha zor ancak gayet akıcı. Eğer imkanınız varsa SSD alıp Windows 10'da kalmanızı öneririm(eğer ssd yoksa). Ya da arşiv sitelerinden Windows 10'un eski sürümleri (1809,1903,17xx) gibi indirip kullanabilirsin. Ben şuan 1809 sürümünü kullanıyorum ve Windows Update'i kapattığım için oto olarak güncellemiyor.

Benim gözümde en iyi Windows sistemidir. Tarihi boyunca 8'in suçları üstüne atıldı, sevilmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı