Windows 8.1 OEM lisansı tanımıyor

METANİC

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
4.278
Makaleler
3
Çözümler
80
Arkadaşlar merhaba benim PC de normalde OEM lisans mevcut format sonrası Windows 10'u otomatik etkinleştiriyor ama HDD kullandığım için Windows 8.1'e geçtim şimdi başlıktaki sorunu yaşıyorum. Format atmadan önce showkeyplus uygulamasıyla lisansımı öğrenmiştim onu elle giriyorum yine olmuyor. @Micro$oft hocam siz bu sorunu daha önce çözmüşsünüz ama şu an olmuyor yardım eder misiniz? Bazı Microsoft forumu konularında Single Language kurunca düzeliyor denmiş ama emin değilim böyle bir şey var mı?
 
Öncelikle etiketlediğiniz için teşekkürler ve geç yazdığım için kusura bakmayın. Win + R tuşuna basıp "slui 4" yazın. Sonra size bir yükleme kimliği verecek. getcid.info sitesine gidin ve yükleme kimliğinizi alın. Sonra buraya ekran görüntüsü atın.
 
Öncelikle etiketlediğiniz için teşekkürler ve geç yazdığım için kusura bakmayın. Win + r tuşuna basıp "slui 4" yazın. Sonra size bir yükleme kimliği verecek. Getcid. İnfo sitesine gidin ve yükleme kimliğinizi alın. Sonra buraya ekran görüntüsü atın.

Hocam dediğiniz kodu yazdım ve bana bir sürü sayı verdi ben bunları tek tek dediğiniz sitedeki baştaki yere yazıp robot onayını geçtim ve get e bastım şimdi ne yapayım?
 
Ekran görüntüsünü atar mısınız?

Ekran Görüntüsü (4).png


Buyurun hocam.
 
Kabul etmemiş kimliği. Bir de kendim deneyeyim.

Öncelikle keyiniz patlamamış ama bazı kimliklerdeki sorun sizdede var. Onay kimliğini almam için müşteri hizmetleri ile görüşmem lazım. Görüştükten sonra geri dönüş yaparım.
 
Son düzenleme:
Kabul etmemiş kimliği. Bir de kendim deneyeyim.

Öncelikle keyiniz patlamamış ama bazı kimliklerdeki sorun sizde de var. Onay kimliğini almam için müşteri hizmetleri ile görüşmem lazım. Görüştükten sonra geri dönüş yaparım.

Hocam gerçekten çok teşekkürler. Dönüşünüzü bekliyor olacağım.
 

Geri
Yukarı