Windows 8.1 parola ekranında kitleniyor

yunus emre

Megapat
Arkadaşlar windows ekranına gelince bir anda kitlenmiş buluyorum pc'yi. İlk başta ssd'dendir dedim hep servise verdim ssd sıkıntı olmadığı söylendi. Hdd üstüne kurdum yine aynı sorunu yaptı. Ram testi yaptım, ssd testi yaptım, hdd testi yaptım sıkıntı yok. Acaba yazılımdan dolayı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde şunu düşünüyorum. Bütün parçalar yenisi ile değiştirildi bir tek anakart onarılıp gönderildi. Anakartta sıkıntı olabilirmi ?

Ya evet orası öyle ama şöyle söyleyim size. Kitlenmeler oluyor bu internette gezinirkende oluyor. Ama sata güç kablosunu çekip taktığımda kitlenme düzeliyor. İnanın anakartıda son çare servise vericem heralde.

Kitlenmeler oluyor bu internette gezinirkende oluyor.
Bunu neden konu açarken söylemiyorsunuz. Sadece parola ekranında kilitlenme ayrı, ara ara kilitlenmeler ayrı.
HDD sorunlu olma ihtimali yüksek o zaman sata kablosunu değiştirmeyi veya anakattaki sata slotunu değiştirmeniz bile çözebilir. Bios güncelleyin. Format atın bunları deneyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı