Windows 8.1 PCI Aygıtı sürücüsü

mertcankns1

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Windows 8.1.1 format atım. Öncelikle teşekkürler ama format attıktan sonra Pcı aygıtı hatası aldım. Yardım eder misiniz?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmuyor kardeşim. Hayır, hiçbir şey takılı değil. Kurulu değil pardon.

file:///C:/Users/mertcan/Pictures/Screenshots/Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20(3).png

Ne yapmam lazım lütfen cevap verin.

Teknoloji henüz bilgisayarınızdaki kayıtlı resmi bize gösterecek kadar ilerlemedi :) Resmi mesaj gönderirken ortada yer alan "Resim Yükle" butonu ile Sosyal'e yükleyebilirsiniz.

Sürücüyü bulabilmemiz için bize Donanım Kimliğini yazın:

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Cipset kursak olur mu?

Teknoloji henüz bilgisayarınızdaki kayıtlı resmi bize gösterecek kadar ilerlemedi :) Resmi mesaj gönderirken ortada yer alan "Resim Yükle" butonu ile Sosyal'e yükleyebilirsiniz.

Sürücüyü bulabilmemiz için bize Donanım Kimliğini yazın:

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Nasıl anlamadım bir sürücü linki verseniz kursam ben onu!

Yardım edin lütfen :(:(:(

Mert, Bilgisayar almasını bilen kullanmasını da bilecek. Eğer bilmiyorsan ilk önce öğren sonra ne yapacaksan yaparsın. Daha resim upload etmeyi bilmiyorsun, anlatılan şeyleri nasıl yapacağını bilmiyorsun. Bu şekilde sana sürücü verilip verilemeyeceğini bilmiyorsun.

Sürücü vermemizi istiyorsan Recep bey'in verdiği linkten nasıl donanım kimliğini bulacağını öğren ve, ver. Eğer bunu da veremem diyorsan daha kolay yöntem var ancak uploadı bilmeyen için buda sıkıntı. Ancak yinede anlatayım.

Aida64 indir kur, Rapor yazan şıkka tıkla, tümü seçili halde ilerle ve html olanı seç. Sana kaydedeceği yeri soracak masaüstü(desktop) seçersin. Şimdi masaüstünde html dosyası oluştu tarayıcı simgesi gözükür üzerinde. Şimdi heralde rapidshare kullanmışsındır veya hotfile.

Bunlardan kullandı isen Media fire veya RHGOST diye bir site var oraya Rapid'e nasıl dosya yüklüyorsan aynı şekilde html dosyasını seç yükle. Yükledikten sonra oluşan linki buraya yaz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı