Windows 8.1 Performance Edition nasıl?

KULAC

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarımda SSD olmadığı için Windows 10 kullanırken çok zorlanıyorum. Bunun için Windows 8.1 yüklemeye karar verdim. Araştırırken internette Windows 8.1 performance Edition sürümünü buldum. Modlandığını anladım. Resmi bir sürüm değildi fakat denemek istedim. İndirdim ve gerçekten çok şaşırdım. SSD hızında çalışıyordu işletim sistemi. Gerçekten inanılmaz hızlı. Fakat Defender, Update gibi özellikler kapalı. Ayrıca ne kadar güvenilir bilmiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.

Merhabalar. Bilgisayarımda SSD olmadığı için Windows 10 kullanırken çok zorlanıyorum. Bunun için Windows 8.1 yüklemeye karar verdim. Araştırırken internette Windows 8.1 performance Edition sürümünü buldum. Modlandığını anladım. Resmi bir sürüm değildi fakat denemek istedim. İndirdim ve gerçekten çok şaşırdım. SSD hızında çalışıyordu işletim sistemi. Gerçekten inanılmaz hızlı. Fakat Defender, Update gibi özellikler kapalı. Ayrıca ne kadar güvenilir bilmiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Hocam İSO yu Nerden kurdunuz merak ettim.

Bunun yerine Microsoft'un sunduğu Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullansanız? Windows Update mutlaka açık olmalı. Anti-virüs yoksa ve Windows Defender kapalı olduğu için güvenlik açısından bir büyük risk daha ortaya çıkıyor. Önermem.

Zaten hafif bir işletim sistemi, ek olarak hafifletildiğinde gerçekten muazzam seviyelere ulaşabiliyor. Tabii ki içeriğine güvenemeyiz.

Gerçektende öyle. Windows 8.1 Embedded Industry Pro sürümünü kurdum. İnanılmaz hızlı, hayran kaldım. Ama bir o kadar da güvenemiyorum.
Bunun yerine Microsoft'un sunduğu Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullansanız? Windows Update mutlaka açık olmalı. Anti-Virüs yoksa ve Windows Defender kapalı olduğu için güvenlik açısından bir büyük risk daha ortaya çıkıyor. Önermem.

Zaten Windows 8.1 Embedded Industry Pro sürümünü kullanıyorum. Fakat Resmi bir ISO değil. Başkası tarafından modlanmış.
Hocam ISO'yu nereden kurdunuz merak ettim.

USB Flash Bellek ile kurdum.

Kendi modlamadığınız Windows işletim sistemlerine güvenmeyin. Birçok yerde araştırarak Windows 10 performans ISO yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı