Windows 8.1 Performans Sorunsalı

Makaleler
3
Yer
Azəbaycan,Bakı
Daha fazla  
Meslek
Elektrik mühəndiliyi
Arkadaşlar merhaba. Acer marka bir notebook kullanıyorum. i3 işlemcili 2GB Ramli. Şimdi önceleri Windows 7 kullanıyordum hiç kasma yoktu daha sonra Windows 8.1 X86 kurdum aşırı kasıyor. Sorun neden kaynaklanıyor? Windows orijinal. Ama içindeki programların hepsi orijinal değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win8.1 x64 kur kardeşim. Bu olay Exper marka bir dizüstü bilgisayarda başıma gelmişti. Masaüstüne kadar 2 saatte gelmiştik. Çok kasıyordu. Kasa kasa driverleri kurmayı başardım ve yeniden başlatınca bilgisayar hdd ile ilgili bir programı kendi kendine kurdu. Sonra yeniden başlattı. Bilgisayar açıldığında canavar gibi olmuştu. Neredeyse bu sorun için konu açacaktım. Belki senin sorununda aynıdır.

Bence 2 gb ram'e x64 kurulabilir. Win8.1 çok fazla bellekten yemiyor saten. Ben bu kasma sorununu Exper müşteri hizmetlerini arayarak çözmüştüm. "Masaütüne kadar sabredin ve driverleri kurmaya çalışın. Sorun çözülecektir" demişlerdi bana.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı