Aynen öyle, boşta çok fazla RAM ve CPU kullanıyor.Yani siz bilirsiniz fan sesi için birşey diyemem fan çok ses yapar Windows 10'da çünkü işlemci tüketimi çok yüksek.![]()
Aynen öyle, boşta çok fazla RAM ve CPU kullanıyor.Yani siz bilirsiniz fan sesi için birşey diyemem fan çok ses yapar Windows 10'da çünkü işlemci tüketimi çok yüksek.![]()
Korsan kullanmak da istemiyorum virüsten dolayı. Sürekli etkinleştir uyarısından da sıkıldım gerçekten. Performans kaybı olur mu dersiniz ?Single Language'da kalın derim. Lisansı bulunamıyor maalesef, galiba Standart lisans adı altında satılıyorlar.
Korsan kullanmak da istemiyorum virüsten dolayı. Sürekli etkinleştir uyarısından da sıkıldım gerçekten. Performans kaybı olur mu dersiniz?
Single Language'de 1 adet dil bulunuyor, Windows 8.1'de Home diye bir sürüm yok, Core var. Bu sürümü Single Language'nin çok dilli hali, ve çok kullanışsız. Pro ise küçük işletmeler için kullanılıyor, Windows 8.1'de oyun için en uygun sürüm, Single Language sürümüdür.Single Language Pro Home gibi sürümlerden ne farkı var? Hani bilmediğim içn soruyorum?
Satın aldım. Yardımınız için teşekkür ederimForum olarak korsana destek vermiyoruz. Kesinlikle orijinal almanızı tavsiye ederim. İnternetten indirdiğiniz oynanmış ISO'lar virüs doldurulmuş tuzaktır. Eğer Single Language bulamadıysanız Pro yükleyin. Lisansı da internette bulursunuz zaten.
Windows 8.1 PRO Dijital Lisans Anahtarı Ömür Boyu Kullanım 32-64 Bit + Hemen Teslim Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.