Windows 8.1 Pro key ile Home aktive edilebilir mi?

Ege_s35

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
RAM
2 GB DDR2 667Mhz
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD
Ekran kartı
GMA 3150
İşlemci
Intel Atom N450
Merhabalar. Şu sıralar internette sadece 8.1 Pro key satılmakta. Fakat ben bilgisayarıma Standart 8.1 kurdum. Pro key alırsam Home versiyonu aktive edebilir miyim? Teşekkürler.

Ya da Windows 10/11 Home anahtarları da 8.1'i aktive eder mi? Teşekkürler.

Merhaba. Şu sıralar internette sadece 8.1 Pro key satılmakta. Fakat ben bilgisayarıma Standart 8.1 kurdum. Pro key alırsam Home versiyonu aktive edebilir miyim? Teşekkürler.

Ben bildiğim kadarıyla iki kod vermeleri gerekli Home için bir de Pro etmek için lisans kodu vermeliler

Merhabalar. Şu sıralar internette sadece 8.1 Pro key satılmakta. Fakat ben bilgisayarıma Standart 8.1 kurdum. Pro key alırsam Home versiyonu aktive edebilir miyim? Teşekkürler.

Windows'un giriş sürümünden, Pro sürümüne yükseltme yapılabilir, bunu bir ürün anahtarı ile yapabilirsiniz fakat Pro sürümünden giriş sürümüne geçilemez. Windows NT 10.0 sürümleri, Windows 8.1 istemci sürümünü lisanslamaz.

Hayır, edilemez. Home sürümünü kurup Pro lisansı girince Pro'ya yükseltilir. Tersi yönde olmuyor.

2. sorunuzun cevabı da hayır.

Kurduğum cihazın işleci gücü limitli olduğundan Pro özelliklerini istemiyorum. Pro anahtarı alıp Pro'ya yükselttikten sonra Pro özelliklerini devre dışı bırakabilir miyim? Amacım orijinal bir şekilde Windows kullanmak. Korsan olmasını istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı