Windows 8.1 pro KYK wifi bağlantı sorunu

Donanım Kimliği.PNG

@Recep Baltaş

Benzer bir sorunda bende var. KYK Yurdundaki ağ ortak bir ağ.Benim bu ağa bağlanmam ilk olarak windows 8 leydi.Yurttayken ubuntu 14.04 te kurdum. W8 ve ubuntu 14.04 gayet güzel bağlanıyordum .Tatilde güncelleme uyarılarından sıkılıp windows 8.1 e güncelledim.Ne windows 8.1 ne de ubuntu bağlanamıyor. Bizim ortak ağa girmemiz için tarayıcıdan portal.kyk.gov.tr sitesine girip kullanıcı adı ve şifre girmemiz lazım ne yazıkki burayı açmıyor.

Birkaç kişiden daha böyle bir duyum aldım.Bence sorun bir işletim sistemini sıfırdan yüklemeyip onu güncellemekte çünkü
windows 7 den direkt windows 8.1 e geçen arkadaşlarımda bu sorun yok.

Çözüm:Usb üzerinden çalışan bir kablosuz adaptör soruna çözüm olabilir.

Sorunu halen yaşayanlar olabilir, o yüzden çözümümü paylaşmak istedim. Arkadaşlar elle ip atamak felan hiçbirşey çözmüyor. Windowsun kendi güvenlik duvarı ortak ağı engelliyor. Ben kafayı yemek üzereyken güvenlik duvarını ortak ağ için kapattım ve direk bağlandım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı