Windows 8.1 Pro Nasıl Orijinal Yapılır?

• Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 4.774
Makaleler
30
Hepinize selamlar dostlar. Benim size bir sorum var. Ben bir siteden Windows 8.1 Pro sürümünü indirdim. Dosya sıkıştırılmıştı ve bu sayede DVD'ye yazıp kurdum. Yalnız yavaş Windows 7'ye göre. Sistem kesintileri %50 civarı bir CPU kullanıyor bazen. Microsoft Store var diye geçmiştim ama pişman oldum. Windows orijinal mi bilmiyorum. Etkinleştirmedim de. Bazen Windows'u etkinleştir yazısı geliyor. Bazen de gelmiyor. Güncelleme başlattım ama yükleniyor yazısında kaldı. Eğer orijinal değilse nereden orijinal indirebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anlaşılır bir biçimde önerimi söyleyeyim o halde:
Windows 8.1 ile uğraşmanıza değmez.
Temiz bir Windows 10 kurun ve key alacaksanız da ona alın.
Onların da ucuza 20-50TL civarı bulabilirsiniz, sadece o anakartta kullanmak için alabileceğiniz keyleri internette mevcut N11'de falan bulunabilir.
Bunları mail ile alır, sistemi kurarken ya da kurduktan sonra girerseniz orijinal Windows 10 sahibi olursunuz.
Yok bunları yapmazsanız KMS gibi programlarla lisanslama yaparsanız bir nevi işletim sistemine crack kırmış gibi oluyorsunuz.
Bunun da tabi olumlu/olumsuz durumları herkesçe malum.
Tercih meselesi diyelim.
Kullanım konusunda kimi orijinal taraftarı, kimi korsan taraftarı...
Ama her şeyden önce tertemiz bir Windows 10 size en önemli tavsiyem, lütfen dikkate alın, sisteminiz rahat çalışsın
Orijinal key konusunda da ucuz ve uygun dediğim, OEM dediğimiz tipte keylerdir, yukarıda dediklerim, sadece o bilgisayar için kullanabileceğiniz -yani anakart değişene dek- işinizi görebilecek ürünlerdir.

Yardımcı olduğunuz için sağolun ama şuan hdd bozuk olduğu için değiştirene kadar Windows 8.1 de kalmayı planlıyorum. Evet Windows 10 güzel bir işletim sistemi. Yeni güncelemeler olsun güvenlik açısından olsun ama Windows 10 a geçersem çok yavaş çalışacağını bildiğim için geçmiyorum. Çünkü bir zamanlar Windows 10 yüklüydü. Tekrardan yardımınız için sağolun
Peki Bios a gömülü olan bir keyim var şimdi bi program ile fark ettim. Bu key ne işe yarar. İsterseniz ekran görüntüsü atarım. Bu keyi ne için kullanabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…