Windows 8.1 Pro Nasıl Orijinal Yapılır?

• Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 4.758
Makaleler
30
Hepinize selamlar dostlar. Benim size bir sorum var. Ben bir siteden Windows 8.1 Pro sürümünü indirdim. Dosya sıkıştırılmıştı ve bu sayede DVD'ye yazıp kurdum. Yalnız yavaş Windows 7'ye göre. Sistem kesintileri %50 civarı bir CPU kullanıyor bazen. Microsoft Store var diye geçmiştim ama pişman oldum. Windows orijinal mi bilmiyorum. Etkinleştirmedim de. Bazen Windows'u etkinleştir yazısı geliyor. Bazen de gelmiyor. Güncelleme başlattım ama yükleniyor yazısında kaldı. Eğer orijinal değilse nereden orijinal indirebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Ben windows 10 1809 x64 Single language kullanıyorum.

Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Ben windows 10 1809 x64 Single language kullanıyorum.

Tabi ki LTSC'yi kullanıyorum

Windows 10'un saçma güncellemeleriyle sistemimde performans düşüşü fark edince Windows 7 Ultimate geçmiştim ama LTSC sürümünü bulunca hiç durmadan ona geçtim

Tam olarak Windows 10 Enterprise LTSC 1809 17763 x64 diyeyim

Bende performans düşüşü yok şuanlık. Sadece defender'i kapattım daha doğrusu antivirüs yükledim. Mağazası dersen bazen işe yarıyor.

Bende performans düşüşü yok şuanlık. Sadece defender'i kapattım daha doğrusu antivirüs yükledim. Mağazası dersen bazen işe yarıyor.

Bahsettiğim farkı LTSB veya LTSC kurmadan anlayamazsınız ki

İlgili videolar var, bakabilirsiniz.

Onun haricinde bendeki performans sorunu AMD işlemcide inanılmaz bir yük binmesi durumuydu, yani donanım özelinde bir sorundu... Fakat benim size bahsettiğim fark Windows 10'un hantallığının dediğim sürümlerde olmadığı ve sistemin Windows 7 kadar iyi çalıştığı...

Hocam yazdıysanız görmemişimdir ama LTSB ücretli midir? Herhangi bir program vb. Kurmama engel olurmu?

Hocam yazdıysanız görmemişimdir ama LTSB ücretli midir? Herhangi bir program vb. Kurmama engel olurmu?

Enterprise lisansı ister. Onun dışında kaçak kullanan da var KMS ile ayrıca OEM lisanslar da geçerli diye biliyorum yani N11'den falan OEM Enterprise lisans alırsanız kullanabilirsiniz.

Kardeşim günaydın merhaba bu ltsc sürümünü nereden indirebiliriz ve aktivasyon işini nasıl çözebiliriz bu versiyonda teşekkür ederim simdiden.

Kardeşim günaydın merhaba bu ltsc sürümünü nereden indirebiliriz ve aktivasyon işini nasıl çözebiliriz bu versiyonda teşekkür ederim simdiden.
Birde benim sistemim şu şekilde ;

İntel i5 4590
Nvidia GTX 1060 6GB
Kingston 8*2 DDR3 1600mhz RAM
Asus h81m-k anakart
Samsung 860 Evo 250gb ssd
Samsung 860 qvb 1tb ssd

Sence bu sisteme hangi işletim sistemi daha iyi olur ? LTSC düşünüyorum ama.

Windows 10 kurmalısınız. Dolayısıyla benim önerim LTSC sürümüdür. Ancak bu sürümde dediğim gibi Movie Maker kurarak fotoğraf galerisini bile siz seçiyorsunuz... Gibi gibi... Yani programlar kurarak özelleştirecek kadar hakimseniz LTSC öneririm. Lisans konusu ise bellidir yani KMS ile kaçak kullanan da var, key alan da var. LTSC için OEM key aratabilirsiniz. Nispeten pahalıdır. Bu sürüm Windows 10'un en hızlı ve stabil sürümüdür çünkü sistemde hiçbir şey yok

Teşekkürler cevap için peki son soru nereden indirebiliriz [emoji846]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…