Windows 8.1 Pro USB 2.0 Yavaş Çalışıyor

OnurFB

Hectopat
Katılım
13 Şubat 2014
Mesajlar
21
Arkadaşlar merhaba, 1,5 sene önce aldığım toshiba bilgisayarımı Windows 7'den Windows 8'e çevirdim. Fakat usb 2.0 yerleri 200/300 KB ile veri atıyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa, yardımcı olabilir mi?



 
Son düzenleyen: Moderatör:
2000 ögeden sonra hız düşüyor zaten. Atılan ögelerin boyutu çok küçülürse hız da düşüyor. Sebebini bilmiyorum ama durum 3.0'da da böyle. Driver ile pek alakası yok ama sen yine de güncelle.
 
Driverlerin hepsini güncelledim. USB'den PC'ye kopyalarken bu sorun oluyor zaten. Bilgisayardan kopyalarken bir sıkıntı olmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bios güncel ve taktığım bütün USB lerde oluyor. 4 tane USB denedim bilgisayardan atarken bir sıkıntı yok fakat USB den pcye atarken çok yavaş atıyor.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca pc toshiba satellite laptop.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Toshiba Notebook var ve hepsi 3.0. Seninki de böyleyse olması normal artıdan normal 2.0 usb takma yeri varsa onu kullan. (Çünkü bende de aynısı oluyor)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı