Windows 8.1 Pro vs Windows 10

Peki neden Windows 10 8.1 Pro daha FPS arttırmaz mı?

Dayııııııııııııııııııııı 750 Ti dediğin kart 2014 yılının iyi kartlarından ama devri kapandı. Hem 2 GB hem kas gücü zaten yetersiz. Anca 1366x768'de biraz iş görür o kadar. Hala 8.1'de fps diyorsun. 8.1'de ne kullanacaksın mesela güncellenme desteği 8.1'e kesilmiş Chrome ve Firefox mu?

Dayııııııııııııııııııııı 750 Ti dediğin kart 2014 yılının iyi kartlarından ama devri kapandı. Hem 2 GB hem kas gücü zaten yetersiz. Anca 1366x768'de biraz iş görür o kadar. Hala 8.1'de FPS diyorsun. 8.1'de ne kullanacaksın mesela güncellenme desteği 8.1'e kesilmiş Chrome ve Firefox mu?

Tamam, Windows 10'a geçeyim.

Dayııııııııııııııııııııı 750 Ti dediğin kart 2014 yılının iyi kartlarından ama devri kapandı. Hem 2 GB hem kas gücü zaten yetersiz. Anca 1366x768'de biraz iş görür o kadar. Hala 8.1'de FPS diyorsun. 8.1'de ne kullanacaksın mesela güncellenme desteği 8.1'e kesilmiş Chrome ve Firefox mu?

Ben 1920x1080 rahat kullanıyorum, ne diyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de GTX 750 var bak GTX 750 Ti değil direk GTX 750 ve CS de Full çözünürlüktte normal ayarlarda 200 FPS alıyorum. CS:GO'da 400 FPS alıyordum.

Windows 10'da kalın, 32 bit sürüme de geçmeyin. Bilgisayarınız Windows 10 için gayet yeterli.

Windows 8.1'in desteği kesildi ve birçok tarayıcının güncel sürümünü çalıştırmıyor. Güvenlik güncellemeleri de almadığı için sisteminiz yeni keşfedilen güvenlik açıklarına karşı savunmasız durumda kalabilir. Sistem düzeyinde oluşacak bir güvenlik açığını da antivirüs yazılımları ile çözebileceğinizi sanmıyorum.

Peki tasarımı amaçlı kurulurmu?

Windows 10'da kalın, 32 bit sürüme de geçmeyin. Bilgisayarınız Windows 10 için gayet yeterli.

Windows 8.1'in desteği kesildi ve birçok tarayıcının güncel sürümünü çalıştırmıyor. Güvenlik güncellemeleri de almadığı için sisteminiz yeni keşfedilen güvenlik açıklarına karşı savunmasız durumda kalabilir. Sistem düzeyinde oluşacak bir güvenlik açığını da antivirüs yazılımları ile çözebileceğinizi sanmıyorum.
Eskiden uzun zaman windows 8 pro da kaldımda.

Bi şey fark edermi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı