Windows 8.1 RTM Kurmak

Colleen

Hectopat
Katılım
3 Mart 2015
Mesajlar
40
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Bilgisayarım Windows 7 ve sanırım Windows 8.1 RTM adı verilen kurulumu yaparsam ücret ödemeden Windows 8.1' e geçebiliyorum, bu doğru mu? Lütfen bu konu hakkında birkaç bilgi verebilir misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurarsin ama 30 günlük sürece girer ve kişiselleştirme falan yapamazsın. Masaüstü resmi falan koyamazsin 30 gün sonra. Öğrenciysen DreamSpark dene.
 
Bilgisayarınız Windows 7 lisanslıysa Windows 10 çıkınca bedava güncelleme yapacaksınız. Şu anda para vermeden lisanslı Windows 8'e geçiş yapamazsınız. Lisanssız Windows 8 veya 8.1 kurarsanız bedava Windows 10 güncellemesini yapmak için tekrar Windows 7 kurmak zorunda kalacaksınız. Benim tavsiyem ya Windows 10 çıkışını bekleyin ya da Windows 10 Teknik Önizleme sürümüne geçin. Windows 10 çıktığında Teknik Önizlemeden direk RTM versiyona geçebileceksiniz. Tabi bu Windows 7'den güncelleme yoluyla yaparsanız geçerli, temiz Windows 10 kurulumu için değil.
Sorunuza dönecek olursak Windows 8.1 RTM zaten final sürümdür.
 
Son düzenleme:
Bilgisayarınız Windows 7 lisanslıysa Windows 10 çıkınca bedava güncelleme yapacaksınız. Şu anda para vermeden lisanslı Windows 8'e geçiş yapamazsınız. Lisanssız Windows 8 veya 8.1 kurarsanız bedava Windows 10 güncellemesini yapmak için tekrar Windows 7 kurmak zorunda kalacaksınız. Benim tavsiyem ya Windows 10 çıkışını bekleyin ya da Windows 10 Teknik Önizleme sürümüne geçin. Windows 10 çıktığında Teknik Önizlemeden direk RTM versiyona geçebileceksiniz.
Sadece 8 diye biliyordum. 7de varsa bizim evde boş boş duran Win7 Starter var onu değerlendirme vakti geldi. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı