Windows 8.1 RTM Lisans Problemi

Emre YAZICI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1.3 temiz yükleme için forumdaki bağlantıdan 8.1.3 indirdim. Daha önce farklı bir sorunum olduğu için son güncellemeleri içeren 8.1.3 sürümünü indirmem önerildi bende indirdim ve DVD ye çektim. Elimde stock windows 8 gelen fakat sonradan 8.1 e güncellediğim bir makine var. Elimdeki OEM lisans ile indirdiğim 8.1.3 ü etkinleştirebileceğim söylendi fakat lisans kabul edilmiyor. Daha doğrusu elimdeki lisans normal lisans dan bir hane eksik. Yani ;

**** - ***** - ***** - *****- **** gibi olması gerekirken
**** - ***** - ***** - ***** bende bu şekilde.

Ayrıca elimdeki lisansı yazdıktan sonra lisans geçersiz gibi bir hata almıyorum. Çünkü lisans girme ekranındaki ileri butonu aktifleşmiyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Lisansı öğrenip doğru bir şekilde girdim bu seferde " Girdiğiniz lisans bu windows sürümüyle uyumlu değil " gibi bir yazı çıktı. Sanırım SL sürüm indirmem gerekiyor ? Zaten şuan makinedeki sürüm de Single Language.
@MF

Yalnız Microsoft yayınlamamış sanırım SL nin son güncelleştirmelerini içeren paketini. Bulamıyorum bir türlü orjinal el değmemiş sürüm.

Yalnız sanırım bu araç makinedeki sistemi kopyalayıp yüklemeye yarıyor. Daha önce bir konu açmıştım, güncelleştirmeleri elle yüklememem önerildi bende bu yüzden doğrudan 8.1.3 yükleme istiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı