Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lisans yedekleme için programın ismi bu Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5 bu program için video çekmeye gerek yok bence kullanımı çok basit. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim sizlere fakat single language lisans anahtarını 8.1 yükleyici programı kabul etmiyor bu yüzden indirme yapamıyorum.Elimde eylül ayında indirdiğim 8.1 single language iso var ama 17 ekimde yayınlanan sürümle aynı mı bilmiyorum bu yüzden sizden orjinal iso istedim.

Bugün birinden bilgisayarda windows 8 yüklü değilken 8.1 yükleyemeyeceğimi duydum. Daha önce burada sormuştum freedos bilgisayara direk ilk sayfada paylaşılan yandex diskteki 8.1'i kurarsam olur mu onu merak ediyorum yoksa ilk önce sekizi yükleyip sonra 8.1'e mi yükselteceğiz.

Bugün birinden bilgisayarda windows 8 yüklü değilken 8.1 yükleyemeyeceğimi duydum. Daha önce burada sormuştum freedos bilgisayara direk ilk sayfada paylaşılan yandex diskteki 8.1'i kurarsam olur mu onu merak ediyorum yoksa ilk önce sekizi yükleyip sonra 8.1'e mi yükselteceğiz.
Linkte verilen iso ile temiz kurulum yapabilirsin windows 8 yüklemene gerek yok. Direkt olarak kurulum yapabilirsin.normal bir windows kurulum DVD si nasıl ise o iso dosyası da aynı özellikte.

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bana 17 ekim çıkışlı 8.1 single language sürümü orjinal isoyu temin edebilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkte verilen iso ile temiz kurulum yapabilirsin windows 8 yüklemene gerek yok. Direkt olarak kurulum yapabilirsin.normal bir windows kurulum DVD si nasıl ise o iso dosyası da aynı özellikte.

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bana 17 ekim çıkışlı 8.1 single language sürümü orjinal isoyu temin edebilecek biri var mı?

Yukarıda verdiğim linke bakmadın mı?

Windows 8.1 USB kurulum diski hazırlıyoruz! - Haberler - CHIP Online

Ben google'a MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X86.TURKEY.DVD diye aratıyorum. Ama bulamıyorum. Sorun bende mi?

Baktım hocam fakat single language lisansımı kabul etmiyor daha doğrusu bu sürümü yüklemek için kullanılamıyor bu araç. Ben zaten yükseltme ile halledebilirim ama bana iso olarak lazım çünkü çok format vs. uğraşıyorum.

Bende de öyle bir yazı çıktı. Microsoft sitesinde şöyle yazmış:

"Yükseltmek istediğiniz bilgisayarda olduğunuzdan emin olun. Windows 8.1 sürümüne yükseltiyorsanız bu bilgisayarın Windows 7 veya Windows 8.1 Preview çalıştırıyor olması gerekir. Bilgisayarınızda zaten en son Windows 8 sürümü yüklüyse Windows Mağazası'ndan son Windows 8.1 sürümüne ücretsiz yükseltebilirsiniz.

Windows 8 sürümüne yükseltiyorsanız bu bilgisayarın Windows 7, Windows Vista, Service Pack 3 (SP3) yüklü Windows XP, Windows 8 Release Preview, Windows 8 Consumer Preview veya Windows Developer Preview çalıştırıyor olması gerekir.

Windows Kurulum, Windows 8.1 veya Windows 8 yüklemeden önce bilgisayarınızın tüm sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını denetler."

Kaynak: Yalnızca ürün anahtarı ile Windows'u yükseltme - Microsoft Windows Yardımı

Buradan anladığım kadarıyla iso dosyasını indirmek için Windows 8 öncesindeki sürümü kullanan PC'den indirme yapmamız gerekiyor. Yani "Win 8 ortamında iso dosyasını indiremezsin, git mağazadan indir." diyor Microsoft.

Bende de öyle bir yazı çıktı. Microsoft sitesinde şöyle yazmış:

"Yükseltmek istediğiniz bilgisayarda olduğunuzdan emin olun. Windows 8.1 sürümüne yükseltiyorsanız bu bilgisayarın Windows 7 veya Windows 8.1 Preview çalıştırıyor olması gerekir. Bilgisayarınızda zaten en son Windows 8 sürümü yüklüyse Windows Mağazası'ndan son Windows 8.1 sürümüne ücretsiz
allllllllllllükseltebilirsiniz.

Windows 8 sürümüne yükseltiyorsanız bu bilgisayarın Windows 7, Windows Vista, Service Pack 3 (SP3) yüklü Windows XP, Windows 8 Release Preview, Windows 8 Consumer Preview veya Windows Developer Preview çalıştırıyor olması gerekir.

Windows Kurulum, Windows 8.1 veya Windows 8 yüklemeden önce bilgisayarınızın tüm sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını denetler."

Kaynak: Yalnızca ürün anahtarı ile Windows'u yükseltme - Microsoft Windows Yardımı

Buradan anladığım kadarıyla iso dosyasını indirmek için Windows 8 öncesindeki sürümü kullanan PC'den indirme yapmamız gerekiyor. Yani "Win 8 ortamında iso dosyasını indiremezsin, git mağazadan indir." diyor Microsoft.
Evet hocam haklısınız ama bilgisayar windows 8 li olarak geldi.Lisansımın dışında windows 7 kurmak bana pek mantıklı gelmiyor iso olarak muhakkak birileri tarafından dağıtılır bu yüzden sizlerin görüşlerinizi almak istedim çok teşekkür ederim sizlere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı