Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hocam haklısınız ama bilgisayar windows 8 li olarak geldi.Lisansımın dışında windows 7 kurmak bana pek mantıklı gelmiyor iso olarak muhakkak birileri tarafından dağıtılır bu yüzden sizlerin görüşlerinizi almak istedim çok teşekkür ederim sizlere.

Aynı konudan ben de muzdaripim. Bizim yeğenin PC'sinden indireyim diyorum ama virüs olma ihtimali yüzünde cesaret edemiyorum. Ne yapacağız bakalım :(

Ben google'a MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X86.TURKEY.DVD diye aratıyorum. Ama bulamıyorum. Sorun bende mi?
Direk olarak ISO dosyasını bulamazsın. Bulsan bile büyük ihtimalle ya virüslü ya da bozuk olur. Zaten Yandex Disk'e RTM sürümü olarak sıcak sıcak geldi. Kağıda sar, hamur olmasın. Direk yazdır USB'ye, kur gitsin. Sonra, ilk önce Windows'un güncelleştirmelerini yap, sonra driver güncellemesi yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direk olarak ISO dosyasını bulamazsın. Bulsan bile büyük ihtimalle ya virüslü ya da bozuk olur. Zaten Yandex Disk'e RTM sürümü olarak sıcak sıcak geldi. Kağıda sar, hamur olmasın. Direk yazdır USB'ye, kur gitsin. Sonra, ilk önce Windows'un güncelleştirmelerini yap, sonra driver güncellemesi yap.

Ne dediğini pek anlamadım ben 64biti indiriyorum. :D 2gb ram'e 64 bit kurup neler olacağına bakacağım.

Bunu sadece lisanslı windows 8 kullananlar mı indirebilir.

Bu sayfadaki RTM sürümüdür, buradaki İSO dosyasını indirip sıfırdan kurulum yapabilirsiniz ama Windows'u etkinleştiremiyorsunuz benim bildiğim kadarıyla. Şu an sadece Microsoft'un verdiği Windows 8.1, lisanslı Windows 8 istiyor.

Yandex'tekini indirdim ama iso bozulmuş. Of bu windows çok uğraştırıyor beni. Kota sıfırlanınca indireyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı