Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 27 Ekim 2013 #201 Bizim paylaştığımız RTM, sizin paylaştığınız ise VL. VL gerkesiz. RTM indirin.
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 27 Ekim 2013 #202 Burak Alkan dedi: Bizim paylaştığımız RTM, sizin paylaştığınız ise VL. VL gerkesiz. RTM indirin. Genişletmek için tıkla... Peki RTM sürümü ile VL sürümü arasındaki farklar neler?
Burak Alkan dedi: Bizim paylaştığımız RTM, sizin paylaştığınız ise VL. VL gerkesiz. RTM indirin. Genişletmek için tıkla... Peki RTM sürümü ile VL sürümü arasındaki farklar neler?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.469 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Ekim 2013 #203 liphter dedi: Peki RTM sürümü ile VL sürümü arasındaki farklar neler? Genişletmek için tıkla... Adından da anlaşılacağı gibi. RTM(Retail),VL (Volume licence=Toplu lisans) Toplu Lisans Müşterileri için Windows 8.1 Enterprise Tamamlanmış (RTM) Sürümü Yayınlandı | Microsoft Türkiye Blog Kısaca aynı key ile birden çok cihaza kurulmaya yarıyor.
liphter dedi: Peki RTM sürümü ile VL sürümü arasındaki farklar neler? Genişletmek için tıkla... Adından da anlaşılacağı gibi. RTM(Retail),VL (Volume licence=Toplu lisans) Toplu Lisans Müşterileri için Windows 8.1 Enterprise Tamamlanmış (RTM) Sürümü Yayınlandı | Microsoft Türkiye Blog Kısaca aynı key ile birden çok cihaza kurulmaya yarıyor.
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 27 Ekim 2013 #204 Murat5038 dedi: Adından da anlaşılacağı gibi. RTM(Retail),VL (Volume licence=Toplu lisans) Toplu Lisans Müşterileri için Windows 8.1 Enterprise Tamamlanmış (RTM) Sürümü Yayınlandı | Microsoft Türkiye Blog Kısaca aynı key ile birden çok cihaza kurulmaya yarıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
Murat5038 dedi: Adından da anlaşılacağı gibi. RTM(Retail),VL (Volume licence=Toplu lisans) Toplu Lisans Müşterileri için Windows 8.1 Enterprise Tamamlanmış (RTM) Sürümü Yayınlandı | Microsoft Türkiye Blog Kısaca aynı key ile birden çok cihaza kurulmaya yarıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2013 #205 32 bit Yandexdisk'te olsa güzel olacak.
BlackBurn81 Megapat Katılım 30 Mayıs 2013 Mesajlar 643 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2013 #206 Torrent olarak nereden indirebilirim?
S salviraaa Hectopat Katılım 29 Mayıs 2013 Mesajlar 26 3 Kasım 2013 #207 Ürün anahtarı varsa ona göre indireyim ?
Cryptex Hectopat Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 177 4 Kasım 2013 #208 Batuhank26 dedi: Yandex'tekini indirdim ama iso bozulmuş. Of bu windows çok uğraştırıyor beni. Kota sıfırlanınca indireyim. Genişletmek için tıkla... Bende indirdim, Hashtab'la SHA-1 ve MD5 kontrollerinide gerçekleştirdim bozulma yoktu. İndirdiğiniz iso dosyasının hash değerlerinin resmini atabilir misiniz?
Batuhank26 dedi: Yandex'tekini indirdim ama iso bozulmuş. Of bu windows çok uğraştırıyor beni. Kota sıfırlanınca indireyim. Genişletmek için tıkla... Bende indirdim, Hashtab'la SHA-1 ve MD5 kontrollerinide gerçekleştirdim bozulma yoktu. İndirdiğiniz iso dosyasının hash değerlerinin resmini atabilir misiniz?
B Behçet Temurboğa Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 4 6 Kasım 2013 #209 Arkadaşlar yeni bi sistem topladım sizin sayenizde. Şuan işletim sistemi yüklü değil. Direk burada ki Windows 8.1'i USB'ye yazdırıp normal format gibi atabilir miyim ? Yoksa bu sadece Windows 8'i yüklü olanların güncelleme yapabileceği bi dosya mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2013
Arkadaşlar yeni bi sistem topladım sizin sayenizde. Şuan işletim sistemi yüklü değil. Direk burada ki Windows 8.1'i USB'ye yazdırıp normal format gibi atabilir miyim ? Yoksa bu sadece Windows 8'i yüklü olanların güncelleme yapabileceği bi dosya mı ?
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2013 #210 Hayır normal kurulum bu güncelleme falan değil. Windows 8,1'i USB yaz ve kurulumu yap...