Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar orijinal lisansım olmadığı için bu sürümü etkinleştirme yapılamıyormuş sanırım. Elinde Windows 8.1 pro 64 bit sürümü olan varsa paylaşabilir mi acaba? KMSpico kullanarak yapmak istiyorum.

Bu zaten 8.1 64 Bit Pro sürümü. Neyi aradağınızı bir öğrenin bence...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey soracağım W8.1 Enterprise ile alakalı. 180 Günlük ya 180 gün olmadan formatlasak sayaç sıfırlanır mı ? Eğer öyle ise crackli w8.1 kullanmaktansa 6 ayda bir formatlamak daha mantıklı.
 
Bir şey soracağım W8.1 Enterprise ile alakalı. 180 Günlük ya 180 gün olmadan formatlasak sayaç sıfırlanır mı ? Eğer öyle ise crackli w8.1 kullanmaktansa 6 ayda bir formatlamak daha mantıklı.
180 gün değil 90 günlük. Evet sıfırlanır.
 
Bu zaten 8.1 64 Bit Pro sürümü. Neyi aradağınızı bir öğrenin bence...


Windows 8'in sürümleri hakkında detaylı bilgim olmadığı için soruyorum bu soruyu sizlere. Konunun başlığında Windows 8.1 RTM yazdığı için Windows 8.1'in başka bir sürümü zannettim.

Bence sizde üslubunuzu düzeltme konusunda bir şeyler öğrenin ...

Hesap silme konusunda da mazeretiniz çıkmıştır rahat olun ;)
 
Önce RTM'nin ne olduğunu öğrenin. Ama hey! Bi dakika! Ne olduğını konuyu açınca yazıyor! Ama abii ki siz de diğer bütün yeni nesil gibi okuma özürlüsünüz ve konu içini okumadan "Hemen soru sormalıyımmmmm!!!1!!11111!!!!" modundasınız. Bu zihniyeti bir kenra bırakın... Kaybeden hep siz olursunuz.
 
İnsan gibi söylemenin 1001 türlü yolu vardır. Bunlardan sadece 1'ini seçseniz bile kafidir.

Her neyse burda daha fazla laf kalabalığı yaparak konu dağılmasın ...
 
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Ben şuan 8.1'i indiriyorum. Şimdilik format atmayı düşünmüyorum. Şuan Win7 Ultimate 64 bit kullanıyorum. Genelde format atarken verilerim olduğu için D diskine dokunmuyorum. 8.1'i yüklediğimde D bölümüne dokunmamam sorun yaratır mı ?
 
Herhangi bir sorun olmaz ama diskiniz MBR ise tavsiyem D'yi yedekleyip, diskteki bütün bölümleri silip GPT'ye geçmeniz.

MBR ve GPT Arasındaki Farklar » Technopat

Cevapladığınız için teşekkürler. Ancak okuduğum makaleye göre benim için pek bir önemi yok. Yani zaten 2 bölüm kullanıyorum ve toplam 300GB'lık HDD'ye sahibim.

2 sorum olacak,

1. Format sırasında bütün bölümleri silersem otomatik olarak kendisi GPT'ye geçer mi?
2. Şuanda GPT mi yoksa MBR mi kullandığımı nasıl anlarım?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı