Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İndirme konusu sıkıntı olmadı indirdim. Yalnız sorularım şunlar: Geçen gün indirdiğim windows 8 64 bit dosyasının boyutu 5.3 gb. Nasıl oluyor da bir üst sürümü iki gb daha düşük oluyor? Bu güncelleme falan değil değil mi ? Son olarak 2. mesajdaki xxxx'lileri deşifre edip girdiğimizde orijinal olacak mı ? Sonra uğraşmayalım. Bunu da neden soruyorum, mesela iki üst mesajda aktivasyon sıkıntısı falan denmiş.

Teşekkürler.
Evet dediğin doğru. Windows 8.1 bir güncelleştirme. Şuan ben kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çekmedim. Ufak tefek siyah sorunları dışında. Son olarak o 'XXXX' leri deşifre etmek kolay ama etkinleştirme için orjinal bir key alman gerek. Zira olası bir BSA ziyaretinde hoş olmayan cezalarla kaşılaşabilirsin. Aktivitasyon senin sorumluluğun. Ben key alıp etkinleştiricem. Sana da tavsiye ederim. Uğraşmanı gerektirecek bir sorun olursa birlikte çözeriz. Ne de olsa Recep Baltaş her zaman yanımızda :D.

Evet dediğin doğru. Windows 8.1 bir güncelleştirme. Şuan ben kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çekmedim. Ufak tefek siyah sorunları dışında. Son olarak o 'XXXX' leri deşifre etmek kolay ama etkinleştirme için orjinal bir key alman gerek. Zira olası bir BSA ziyaretinde hoş olmayan cezalarla kaşılaşabilirsin. Aktivitasyon senin sorumluluğun. Ben key alıp etkinleştiricem. Sana da tavsiye ederim. Uğraşmanı gerektirecek bir sorun olursa birlikte çözeriz. Ne de olsa Recep Baltaş her zaman yanımızda :D.
O zaman önce Windows 8 kuruyoruz sonra bunu mu kuruyoruz ? Freedos bir bilgisayar almak üzereyim. Direk bu başlıkta paylaşılan 8.1'i yüklesem olmaz mı ?

Ben direk masaüstünden açtım ve kurdum ama format atıp kurmak daha mantıklı ve daha temiz olur.

Demek istediğim, önce windows 8 kuruyoruz sonra bu başlıkta paylaşılan 8.1'i normal bir program kurar gibi mi kuruyoruz yoksa bu başlıkta paylaşılan 8.1'i yeni bir işletim sistemi gibi format atarken mi kullanıyoruz ?

Demek istediğim, önce windows 8 kuruyoruz sonra bu başlıkta paylaşılan 8.1'i normal bir program kurar gibi mi kuruyoruz yoksa bu başlıkta paylaşılan 8.1'i yeni bir işletim sistemi gibi format atarken mi kullanıyoruz ?
Yeni bir işletim sistemi gibi kuruyoruz. ISO dosyasını flash belleğe yazıp sıfır kurulum yapabilirsin.

Hocam yandeks disk ne ya, mega veya torrent yok muydu? Bu dördüncü indirişim, hep ya hash farklı çıkıyor ya da indirme yarıda kesiliyor.

hocam yandeks disk ne ya, mega veya torrent yok muydu? bu dördüncü indirişim, hep ya hash farklı çıkıyor ya da indirme yarıda kesiliyor.

Yandex Disk linkleri kaldırıldı diye biliyorum. Uyarı gelmiş. Torrent'ten indirmek istiyorsan verdiğim linkteki siteye üye ol. Ondan sonra indirme işlemine başla. 32 bit ve 64 bit sürümleri ;

32 bit: http://www.leechturk.com/details.php?id=27619
64 bit: http://www.leechturk.com/details.php?id=27578

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı