Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yandex diske upload ediyoruz demişsiniz. Tahmini olarak ne zaman linki verirsiniz?

Arkadaşlar ilk mesajda belirtildiği gibi Google'de arayıp torrenti buldum. fakat torrent hiç inmiyor bunu çalıştırmanın bir yolu yokmudur?

Arkadaşlar ilk mesajda belirtildiği gibi Google'de arayıp torrenti buldum. fakat torrent hiç inmiyor bunu çalıştırmanın bir yolu yokmudur?

Bu hızlı iniyor ama ingilizce, sonrasında dil paketi yükleyebilirsiniz:
yasakmış

Forumda böyle şeylerin yasak mı legal mı olduğunu bilmiyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hızlı iniyor ama ingilizce, sonrasında dil paketi yükleyebilirsiniz:
http://kickass.to/microsoft-windows-8-1-rtm-x64-iso-thumperdc-t7798275.html

Forumda böyle şeylerin yasak mı legal mı olduğunu bilmiyorum!
İllegal. Hem de fazlasıyla.

- - - Güncellendi - - -

Hangi torrenti indirdin ? Türk torrent sitelerinden indirdiğiysen seed durumunu kontrol et.

Beyler bence n'olduğu belirsiz torrentleri aramayın. Technopat kalitesiyle bu konuya eklenecek. Oradan orijinal kopyayı indirin nasıl aktifleştireceğiniz size kalıyor...

Sabırlı bir insanım beklerim. :)

Amaç site ekibinede katkıda bulunmak.

Arkadaşlar türk torrent sitelerinden indirin çünkü ; Yabancı sitelerde seed durumu iyi olsa bile bazen dosya hatalı çıkabiliyor, çıkmasa bile Türkçe dosyalarını indirdiğiniz zaman çok fazla hata alırsınız. Yavaş insin ama sağlam kaynaktan insin. Sonra benim gibi mağdur olmayın. Bende Windows 8 yokken 7'ye geçicektim XP'den. Dosyaları indirdim. Flash belleğe yazdım. Taktım, boot menüsüne girdim. Kurulumu başlattım. 2 diskimi de biçimlendirdim. Sonra yüklemeye başladı. Bir anda bir uyarı sesi geldi. Dosyalar hatalı imiş. Nedense flasha yazarken hata vermedi, kurarken hata verdi. Sonra bakkala verdim. 40 liraya XP kurdurttum. Sonra dayanamadım. Sıfır flash bellek ve tertemiz bir Windows 8.1 buldum ve mutluyum :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı