Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İndiriyorum. :) Teşekkürler Recep abi.

- - - Güncellendi - - -

Bir şey soracağım. Ürün anahtarı nedir? Ya da nereden bulabilirim?

- - - Güncellendi - - -

Google Chrome'dan indiriyorum çok yavaş iniyor. Torrent indirme linki verebilir misiniz?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar lütfen torrent linki birde ürün anahtarı yazar mısınız?

İndiriyorum. :) Teşekkürler Recep abi.

- - - Güncellendi - - -

Bir şey soracağım. Ürün anahtarı nedir? Ya da nereden bulabilirim?

- - - Güncellendi - - -

Google Chrome'dan indiriyorum çok yavaş iniyor. Torrent indirme linki verebilir misiniz?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar lütfen torrent linki birde ürün anahtarı yazar mısınız?
Torrent linklerinin ve diğer türlü yazılımların paylaşımını yapmak forumda yasak.

Ya benim bilgisayarmima acil format atmam gerekiyor. Technopat!taki sayin recep baltaşin videosunu izledim herşeyi ayrintisiyla anladim fakat sadece bu window 8 32 bit iso dosyasini nasil masaüstümde görebilirim? Yani nasil bulabilirm? İnternetten mi indircem yoksa zaten window8 yüklü olan exper marka bilgisayrimin içindeki herhangi bir dosyadan mi bulucam? Yani o 3.5 gb lik format atmak için gerekli iso dosyasini nasil bulacam? Onu anlamadim ve hiçbir sitede açiklamayi göremedim. Bana yardimci olursaninz çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Buradan indirip kurdum sorunsuz bir şekilde. Key'i girdim başta sorduğu. Ama hala sağ altta win 8.1 falan bir şeyler mevcut. Onu nasıl kaldırabilirim? Birde buradan indirdim driverler'i yükledim sorunsuzca kullanmaya başlayabilir miyim?
Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı