Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Verilen bağlantıda ki dosyanın setup uzantılı olduğunu söylediniz. İşetim sistemlerinin dosya uzantıları ISO dosyası şeklinde olmaz mı? Buradaki dosyanın setup olmasının nedeni nedir?

Benim mereak ettiğim şey bu dosyayı proğram kullanmadan direkt usb ye atıp kurulum yapıp yapamayacağım. Yukarıda ozgur1 adlı kullanıcı dosyayı direk usb ye atıp kurulumu yapabildiğini söylemişti. Bu dosya ISO dosyası olsa bile ben bu dosyayı direkt usb ye atıp kuruluma başlayabilir miyim? Yoksa proğramla mı yazmam gerek?

Selamlar. Öncelikle bu Windows 8.1 RTM orjinal 8.1 el değmemiş sürüm mü? Ayrıca aktivasyon kodunu nasıl bulucağım? Teşekkürler?

- - - Güncellendi - - -

Kuruluma başladı ama pro yapmak icin key istiyor. Aktive keyi XHQ8N-C3MCJ-XXXXX-XXXXX-XXXXX google arattım. Bir şey cıkmadı. Ne yapmalıyım?

Okursanız görürsünüz kullanılmamış olduğunu. Ayrıca nasıl bulamıyorsunuz hayret ediyorum şimdi baktım anında buldum.

XHQ8N-C3MCJ-XXXXX-XXXXX-XXXXX kopyalıyorsunuz. Google denen bir arama motoru var. Ona yapıştırıyorsunuz. Çıkan sonuç listesinde 2. sitede yazıyor. Siteye girmenize gerek yok sitenin altında da yazıyor.

Okursanız görürsünüz kullanılmamış olduğunu. Ayrıca nasıl bulamıyorsunuz hayret ediyorum şimdi baktım anında buldum.

XHQ8N-C3MCJ-XXXXX-XXXXX-XXXXX kopyalıyorsunuz. Google denen bir arama motoru var. Ona yapıştırıyorsunuz. Çıkan sonuç listesinde 2. sitede yazıyor. Siteye girmenize gerek yok sitenin altında da yazıyor.

Windows 8.1 RTM orjinal 8.1 el değmemiş sürüm demi bu kardeş ?

Final sürümüdür.
250px-Software_dev2.svg.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı