Windows 8.1 Single Language Dil Değiştirme

Ben Windows 8.1 SL Türkçe sürümü İngilizceye çevirmek istiyorum.
İlk olarak windowsun sitesinden cab dosyasını indirdim ilk kodu yazdım tamamlandı.
ancak ikinci bcdedit kodunda hata alıyorum
"sistem belirtilen dosyayı bulamıyor"

bununla format atmadan dil değiştirmek mümkün mü_?

Sen adamsın kardeşim okadar yere baktım hiçbirinde olmadı sağolasın

Birisi bununla ilgili video paylaşabilir mi arkadaşlar ? sıkıntı yaşıyorum ben yaparken

Çok gerekli bir bilgi, teşekkürler Zekeriya. Bende burdan buldum yaptım:
Windows 8 Single Language edition can have its language changed |Serge's IT Spot

çok acil yardımınıza ihtiyacım var, dediklerinizi harfiyen uyguladım, regedit den kaldırdım türkçeyi ingilizce varken, yeniden başlattım, ve bilgisayarım geri açılmadı ne yapmalıyım ne etmeliyim bi yardım edin nolur. içindeki bilgilerin gitmesi demek büyük sıkıntı demek.

Arkadaslar ben Türkçeyi İngilizceye çevirmeye çalıştım. Pc şu an açılmıyor size tavsiyem Microsoft ile görüşün. Bu yöntem sağlıklı değil. Pc calismiyor telefondan yazıyorum

Arkadaslar ben Türkçeyi İngilizceye çevirmeye çalıştım. Pc şu an açılmıyor size tavsiyem Microsoft ile görüşün. Bu yöntem sağlıklı değil. Pc calismiyor telefondan yazıyorum

Doğru yapılmadığı takdirde işletim sistemi dilleri karıştırıyor ve açılmıyor.

Merhaba Windows 10 21H1 64 bit için İngilizce .cab dosyasını bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…