Windows 8.1 Sınırlı Erişim Sorunu

David Beckham

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, daha önce olmayan ve dün başlayan bir sorunum var. Sağ alttaki internet göstergesinin önünde bir ünlem işareti var ve tıkladığımda ise Ethernet sınırlı yazıyor. Windows 8.1 Enterprise 64 bit kullanıcısıyım. Atheros AR8151 Ethernet kartına sahibim. Modemime telefondan bağlandığımda sorun olmuyor. Modemim ise Airties RT-211. Firmware ve Ethernet kartımda güncel. Ayrıca Windows'u güncelleyemiyorum ve Skype'a giremiyorum. Bağlantı sorunu veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komut İstemine Bunları Yazmayı dener misin? Bende bir kere olmuştu böyle halletmiştim.

1 - netsh int ip reset a.txt (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız. Bazi bölümlerin sifirlandigini ve karşılığında TAMAM yazdığını teyid ediniz.)

2 - netsh winsock reset (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız. Winsock kataloğunun başarıyla sıfırlandıgını teyid ediniz.)

3 - netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız.)

4 - netsh advfirewall reset (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız.)

5 - ipconfig /flushdns (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basınız.)

6 - Bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı