Windows 8.1 Sistem uyumluluğu

MetalCoreII

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İmzamdaki sistem windows 8.1 ile uyumlu mudur ?

Şuan windows 7 ultimate sürümünü kullanıyorum , usb'den format attığım takdirde D: diskindeki dosyalarım silinir mi ? Veya çalışmama gibi sorunları olur mu ?

D: dosayasının içinde sadece Battlefield 4 , Crysis 3 , AC 4 Black flag oyunları var hepsi orijinal.

Orijinal olmayan iki tane oyunum daha var bunlarda bir çalışmama problemi olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
'C' sürücüsüne format atarsan 'C' eğer 'D' sürücüsüne format atarsan 'D' içindeki dosyaların hepsi silinecektir. 'D' içindeki oyun dosyaların setup halinde ise sıkıntı çıkmaz. Ayrıca 'C' içindeki önemli dosyan varsa 'D' sürücüsüne at.

8.1 kullanıyorum ve oynayamadığım bir oyun yok.

Selamlar,

Ben 7640g + 7670m AMD ekran kartlarını kullanıyorum ve Windows 8.1'de daha sorunsuz çalışan bir sürümünü görmedim. Oyun oynamıyorum videolarda bile sorunlar oluşuyor. Windows'un otomatik yüklediği driver sorunsuz ama oda tek 7640g çalıştırıyor, forumlarda 8.1 oyun performansının pek iç açıcı olduğunu söyleyeni de görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi forumlarda takılıyorsun bilmiyorum ama ben Windows 8'i bir yıldan fazla, 8.1'i de 2 aydan fazladır kullanıyorum. Tonla oyun denedim ve ne bir uyum ne de bir performans sorunu yaşadım. Başkalarının görüşleri de beni pek ilgilendirmiyor çünkü mutlaka güncel olmayan çöp arşivlerinden program kuruyorlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı