Merhabalar. Yeni Windows 8.1 kurdum. Fakat bu tür sorunlar var:
Eki Görüntüle 1038916
Eki Görüntüle 1038918
Eki Görüntüle 1038928
Eki Görüntüle 1038929
Bunlar şimdilik bulduklarım.
Not: Kominist değilim. Merak ettiğimden dinledim.
sfc /scannow
komutunu yazıyoruz. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. DISM aracı da kullanılabilir. Ayrıca güvenli moda alıp siteye girmeyi dener misin? Ayrıca sürücüleriniz güncel mi?Daha yeni kurdum kurarken bu hatayı alıyorum.Windows Ağ tesislerini çalıştırın.
Sürücünüz güncel mi?
Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırıyoruz.sfc /scannow
komutunu yazıyoruz. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. DISM aracı da kullanılabilir. Ayrıca güvenli moda alıp siteye girmeyi dener misin? Ayrıca sürücüleriniz güncel mi?
Yapıyorum. Ekran kartı sürücüsü ise kurmaya çalışıyorum. İnternet ise nasıl güncelleniyorArama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırıyoruz.sfc /scannow
komutunu yazıyoruz. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. DISM aracı da kullanılabilir. Ayrıca güvenli moda alıp siteye girmeyi dener misin? Ayrıca sürücüleriniz güncel mi?
Daha yeni kurdum kurarken bu hatayı alıyorum.
![]()
Yapıyorum. Ekran kartı sürücüsü ise kurmaya çalışıyorum. İnternet ise nasıl güncelleniyor![]()
Eki Görüntüle 1038933
Yapıyorum. Ekran kartı sürücüsü ise kurmaya çalışıyorum. İnternet ise nasıl güncelleniyor
Eki Görüntüle 1038936bir de bu sorun var arama kısmına girince burası çıkıyor.
Eki Görüntüle 1038933
Yapıyorum. Ekran kartı sürücüsü ise kurmaya çalışıyorum. İnternet ise nasıl güncelleniyor
Eki Görüntüle 1038936Birde bu sorun var arama kısmına girince burası çıkıyor.
CMD'denHocam otomatik onarıma geçelim o zaman.
sfc /scannow
yapıyorum bitirince bakarım.CMD'densfc /scannow
yapıyorum bitirince bakarım.
Tamam hocam. Düzelmez ise otomatik onarıma geçeriz.
Hocalarım sizi Otomatik onarıma davet ediyorum.Otomatik onarıma geçeceğiz mecburen.
Hocalarım sizi Otomatik onarıma davet ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.