Windows 8.1 sistemi Windows 10'a yükseltme

Bence SSD'ye gerek yok gibi kuzenimin bilgisayarında SSD yok ve Windows 10 kullanıyor sistemi ise biraz kötü hatta ben dedimki Windows 8.1'e geri dön Windows 10 kaldırmaz o bilgisayar dedim fakat o bana dediki Windows 8.1'de daha çok kasıyor Windows 10'da kasmıyor dedi.

Siz bilirsiniz O zaman bilgilerinizi yedekleyip bir Windows 10 deneyin

USB ile kurarsanız daha iyi olur. Fakat tekrar söylüyorum bilgilerinizi yedekleyin.

Key istemeyebilir ama isterse de bilgisayarınızın altında kart gibi bilgilerin yazıldığı yer olması lazım Ayrıca amacınız denemekse Key girmeden de kurulum yapılabiliyor.

Key istemeyebilir ama isterse de bilgisayarınızın altında kart gibi bilgilerin yazıldığı yer olması lazım ayrıca amacınız denemekse Key girmeden de kurulum yapılabiliyor.

Biliyorum Key girmeden kurulum yaptıktan sonra 30 gün içinde geri dönebilme gibi bir şey var Key girmeyincede geri dönebilir miyim.

USB ile kurunca benim bildiğim Key istiyor benim bilgisayarım orijinal 8.1 olduğu için Key ister mi?

Yükseltme de Key istemiyor Windows 8.1 orijinal lisanslıysa Windows 10'da öyle oluyor yani ben orijinal Windows 7'den geçtiğimde benden Key istemeyip lisans devam etti.

Yükseltme de Key istemiyor Windows 8.1 orijinal lisanslıysa Windows 10'da öyle oluyor yani ben orijinal Windows 7'den geçtiğimde benden Key istemeyip lisans devam etti.

Peki hocam siz USB ile mi geçtiniz yoksa bu bilgisayarı şimdi yükselt diyerek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…