MustafaEryilmazz Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #1 Selamün Aleyküm arkadaşlar.. Bilgisayarım masaüstüne geldiğinde yaklaşık bi 15 saniye kadar siyah ekran geliyor sonra düzeliyor, neden kaynaklanıyor olabilir? Ayrıca BIOS, windows ve sürücüler güncel... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2015
Selamün Aleyküm arkadaşlar.. Bilgisayarım masaüstüne geldiğinde yaklaşık bi 15 saniye kadar siyah ekran geliyor sonra düzeliyor, neden kaynaklanıyor olabilir? Ayrıca BIOS, windows ve sürücüler güncel...
Uygar Serbest Kilopat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 368 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #2 İşletim sisteminiz 64 bitse ve siz 32 bit uygulama yüklediyseniz bu sorun oluşabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS MustafaEryilmazz Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #3 Uygar Serbest dedi: İşletim sisteminiz 64 bitse ve siz 32 bit uygulama yüklediyseniz bu sorun oluşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet sistemim 64 bit ama yüklü bitek GeForce Experience var Artı 0 Eksi
Uygar Serbest dedi: İşletim sisteminiz 64 bitse ve siz 32 bit uygulama yüklediyseniz bu sorun oluşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet sistemim 64 bit ama yüklü bitek GeForce Experience var
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2015 #4 Monitörünüz aynı zamanda televizyon ise bu problem bazen oluşabilmekte. Tam olarak sorundan emin değilim bu arada tahmin yürütüyorum sadece. Artı 0 Eksi
Monitörünüz aynı zamanda televizyon ise bu problem bazen oluşabilmekte. Tam olarak sorundan emin değilim bu arada tahmin yürütüyorum sadece.
KS KS MustafaEryilmazz Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #5 qualityKnowledge dedi: Monitörünüz aynı zamanda televizyon ise bu problem bazen oluşabilmekte. Tam olarak sorundan emin değilim bu arada tahmin yürütüyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Bikaç gün önce tv ye bağlamıştım bikaç saatliğine saten sonrasında meydana gelmişti Artı 0 Eksi
qualityKnowledge dedi: Monitörünüz aynı zamanda televizyon ise bu problem bazen oluşabilmekte. Tam olarak sorundan emin değilim bu arada tahmin yürütüyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Bikaç gün önce tv ye bağlamıştım bikaç saatliğine saten sonrasında meydana gelmişti