Windows 8.1 Skype İle Etkinleştirme Yasal Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
25
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Windows 8.1 Pro Skype ile etkinleştirdim. Fakat bu işlem yasal mı? Bu keyin süresi sınırsız mı? Daha önce böyle bir şey vardı da neden Windows 8 veya 7 Skype ile kimse etkinleştirmedi neden cracklerle uğraştık? Bu işlem yasalsa Microsoft neden böyle bir şey yaptı ki ? Sonuçta bedava key.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığın iş yasadışı eğer bilmek istiyorsan. Hani olmaz ama yarın öbür gün ülkemizde de faaliyet gösteren BSA gelir kapını çalarsa paza cezası alabilirsiniz. Key'i internetten bulmanız bedava dağıtıldığı anlamına gelmez. Kullandığınız key şu anda yasadışı bir key, bir başkasından çalınmış bir key.

Milyon satırlık yazılımı bedava vermesin dimi firma...

Windows 8.1 Pro Skype ile etkinleştirdim. Fakat bu işlem yasal mı? Bu keyin süresi sınırsız mı? Daha önce böyle bir şey vardı da neden Windows 8 veya 7 Skype ile kimse etkinleştirmedi neden cracklerle uğraştık? Bu işlem yasalsa Microsoft neden böyle bir şey yaptı ki ? Sonuçta bedava key.

Aktivasyonu için çok uğraştım, ama bulamadım. Skype'den arama yapamadım. Mobilden aradığımda ise; yazılım korsancılığıdır vs.. dedi. Nasıl aktifleştirdiğinizi ve hangi kodları kullandığınızı özel mesaj ile gönderebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı