Windows 8.1 sürücü ekranında ne yapılmalı?

Yigitello

Kilopat
Daha fazla  
Bugün Win 8. 1 yüklemeye karar verdim. Bu yere kadar geldim. Burada ne yapmalıyım?

IMG_20190609_121500.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafı kaydırdığınız için net olarak anlaşılmıyor. Bölüm 2 185.0 GB Birincil olanı biçimlendirin sonrasında gene onun üzerine gelip ileri diyerek onun üzerine Windows kurulumu yapın. İçerisinde başka bir Windows veya farklı veriler var gibi gözüküyor. Biçimlendirdiğinizde tüm verileriniz silinecek bilginize.

Tümünü silin ve yeniye basarak tekrar diski bölün tavsiyem C ve D şeklinde 2 tane sürücü olsun. 60gb +120 gb şeklinde olsun dikkat edin ayrılmamış alan kalmasın. 60 gb olanı seçip ilerleyin Windows oraya kurulsun. Tüm verileriniz silinecek bu arada yedek almayı unutmayın.

Yanıtlarınız için teşekkürler ben orda shift+F10 ile CMD ye komut yazıp formatı attım ama bir sıkıntım var formatı attıktan sonra sürücülü yüklemek için ethernet kablosunu PC ye bağladım ama sürücüleri aygıt yöneticisindrn indiremedim ne yapmalıyım?

Windows update'i çalıştırarak deneyin olmazsa anakart ile gelen cd varsa onun içinden driver kurmanız gerek.
Evet CD var ama Windows 10 için benim sürümüm 8.1 oyunlarda daha çok FPS aldığım için.Bir de Driver Booster indirdim hiç Bir işe yaramıyor.Bende modemden PC ye ethernet kablosu çektim internet e öle bağlanıyorum.Sürücü işini yapamadım nedense.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı