Normal sürüm var.Şu an da 8.1 Single Language kullanıyorum fakat etkinleştiremiyorum. DNS adı yok hatası alıyorum. Etkinleştirebileceğim gereksiz özellikleri olmayan bir sürüm önerebilir misiniz?
Normal sürüm var.
Windows 8.1 İndustry Pro var metro uygulamalarından arınmış bir sürüm onu öneririm.Şu an da 8.1 Single Language kullanıyorum fakat etkinleştiremiyorum. DNS adı yok hatası alıyorum. Etkinleştirebileceğim gereksiz özellikleri olmayan bir sürüm önerebilir misiniz?
Windows 8.1 SL'den sonra en iyisi odur. Ayrıca Windows 8.1 zaten gayet stabili bir sürümdür.Güzel midir? Etkinleştirmek için KMS sunucularına gerek duyuluyor mu onda?
Windows 8.1 SL'den sonra en iyisi odur. Ayrıca Windows 8.1 zaten gayet stabili bir sürümdür.
Yok hocam.Pro sürümü gibi ek özellikleri varmıdır demek istemiştim. Mâlum 4 GB RAM var.
Kurulum yaparken key isterse bu keyi girin sadece Windows 8.1 İndustry Pro için geçerli. NMMPB-38DDR4-R2823-62W8D-VXKJB
Yok hocam.
Windows 8.1 industry Pro var metro uygulamalarından arınmış bir sürüm onu öneririm.
Hocam metro uygulamaları ne oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.