Windows 8.1 sürüm önerisi

Evet hocam onun gibi gereksiz uygulamalar olmuyor + gereksiz hizmetlerde olmuyor.

Teşekkürler hocam. Gece kuracağım şimdi indiriyorum.

Evet hocam onun gibi gereksiz uygulamalar olmuyor + gereksiz hizmetlerde olmuyor.

Eski sistemimde kullanıyordum HDD olmasına rağmen açılış hızı mükemmeldi 7-8 saniyede açılıyordu.

Bende de HDD var ve yaklaşık 10 saniye gibi sürelerde açılıyor. Windows 10 tam bir HDD Killer bu yüzden başlangıç menüsü ne kadar hoşuma gitmesede performansı hoşuma giden 8.1'i kullanıyorum.

Teşekkürler hocam. Gece kuracağım şimdi indiriyorum.

Bende de HDD var ve yaklaşık 10 saniye gibi sürelerde açılıyor. Windows 10 tam bir HDD Killer bu yüzden başlangıç menüsü ne kadar hoşuma gitmesede performansı hoşuma giden 8.1'i kullanıyorum.
Kessinlikle katılıyorum hocam HDD olan bir sistemde Windows 10 kullanmak ölüm gibi bir şey..

Eski sistemimde kullanıyordum HDD olmasına rağmen açılış hızı mükemmeldi 7-8 saniyede açılıyordu.

Hocam indirecekken karşıma 2 adet ISO çıktı. Birisi X64 birisi X86. X64'ü indirmem yeterli olur mu? 3.4 GB.

Hocam metro uygulamaları ne oluyor?

MSN Spor, MSN Hava Durumu, MSN Haber gibi uygulamalar...

Ayrıca bende de 2010'dan önce olma AMD sistem (ekran kartı dahil)+3 GB RAM var Windows 8.1 Home yüklü bana yetiyor. Aslında Vista çalıştırıyor diyorlar.

MSN spor, MSN hava durumu, MSN haber gibi uygulamalar...

Ayrıca bende de 2010'dan önce olma AMD sistem (ekran kartı dahil)+3 GB RAM var Windows 8.1 Home yüklü bana yetiyor. Aslında Vista çalıştırıyor diyorlar.

Ne zaman çıktığını bilmediğim bir AMD E-300 (iGPU HD6310)'lü bir sistem kullanıyorum. W7'de ağ sürücüsü sorunu yaşamasam çok iyi işletim sistemi fakat sürücü kurulmuyor bir keresinde yanlışlıkla HP ağ kontrolcüsü tarzı bir şey indirip çözmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı