Windows 8.1 kurulum yaparken en son takılıyor ve yükleme yapmıyor. Bilgisayarı kapatmayın yazısı var ancak yeniden başlattığımda ise Windows 8.1 kuruluydu ama 1 dk sonra takılıyor hemen. Mouse bile oynamıyor. Sorun ne olabilir ?
Pek sanmıyorum ancak yeniden yazdırmayı deneyecem o zaman yeniden bilgilendiririm.
Her şey güzelce giderken işte takılıyor burada 1 saat oldu ancak herhangi bir değişim yok. Arka plan rengi değişirdi normalde ancak şu an hep aynı. Başka USB ile farklı dosya kurulum şekillerini denedim ancak sonuç hep aynı. Takılıyor sürekli.
Şu an Windows 8.1'i sorunsuz şekilde yükledim. Ancak takılma sorunu devam ediyor. Kasadaki işlemci ışığı sürekli yanık şekilde duruyor. Yanıp sönmesi gerekirken böyle sürekli yanarak işlemci takıldığını belli ediyor. Her şeyi yaptım ancak bu sorunu çözemedim lütfen yardım edin.
Bu resmi bile zorla çekebildim. Tam çektikten sonra yine işlemci durdu. Ne saat, ne fare, ne de klavye. Hiçbir şey devam etmedi kaldı öylece.
280lik PSU. Sorun bunlarda değil. Bende Windows 7 32bit vardı. Bugün USB ile Windows 8.1 64bit'i kurarken en son tam masaüstüne gelirken takılmaya başladı. Sonra yeniden kurulum yaptım bu sefer farklı yerde takıldı. Yani o kurmaya başladığım andan itibaren bu sorun olmaya başladı.
Bu durma işlemciden mi yoksa RAM'den mi kaynaklanıyor ?