Çözüldü Windows 8.1 Takılma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Termal macunu yenileyip toz temizliği yapın. Termal macun da kaliteli olursa daha iyi olur. Sıcaklık düşecektir.

Sistem özelliklerinden hiç bahsetmemişim.
Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz
3GB RAM
Intel(R) G41 Express Chipset

AIDA64 ile de sıcaklık kontrolü yaptım 1 derece fark ediyor gibi bir şey. Toz temizliği yaptım dün. Termal macun alıp kontrol ederim ama macun var biraz işlemcide. Bu kadar erken ısınmaması lazım.

Ölmüş ama bu şekilde devam edebilir mi ? Çünkü bilgisayar 3 saattir hiç takılmadı. Sıcaklık hala daha var, update yaparken sıcaklık artıyor ama öncekiler gibi sürekli takılma olmuyor. Update yapabilirsem başarılı şekilde, bir daha update yapmayacağım için sıcaklık yükselmez bu kadar herhalde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölmüş ama bu şekilde devam edebilir mi ? Çünkü bilgisayar 3 saattir hiç takılmadı. Sıcaklık hala daha var, update yaparken sıcaklık artıyor ama öncekiler gibi sürekli takılma olmuyor. Update yapabilirsem başarılı şekilde, bir daha update yapmayacağım için sıcaklık yükselmez bu kadar herhalde :)
Büyük ihtimalle yeniden takılacaktır. Sen termal macunu yenile. Eğer tekrarlamaz ise devam edersin.

Bence HDD sağlam, 1 sektörde sıkıntı var sadece.

Ölmüş olsa böyle olur :
asdasd.png

Ben de öyle düşünüyorum ama ne yapsam bilmiyorum. Tam olarak sorunun kaynağı belli değil çünkü.

@Asım Demir @Recep Baltaş @MF olaya el atabilir misiniz ? 3 gündür bunla uğraşıyorum :(

HDD'den dolayı yavaşlık. İlk resimde zaten belli HDD kullanımından. Yeni bir HDD alacaksın. Sorunun bu şekilde düzelecek.

HDD'den dolayı yavaşlık. İlk resimde zaten belli HDD kullanımından. Yeni bir HDD alacaksın. Sorunun bu şekilde düzelecek.
Teşekkür ederim. Yani HDD sorunu böyle işlemci ısınmalarına neden oluyor anladığım kadarıyla. Birde SDD mi yoksa HDD mi almalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı