Windows 8.1 ürün anahatarını 10'da kullanmak

46cpt46

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 işletim sitemindeki bir çok hata nedeni ile Windows 10 temiz kurulum yapmak istiyorum ve lisans anahtarımı kullanabilecek miyim?

Satellite TOSHIBA L-850-D Notebook.
Lisanslı ilk aldığımda Windows 8 olarak geldi sonra 8.1'e güncelledi. O da hatalı olduğundan dolayı win 10 temiz kurulum yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 lisansınız 8.1 için de geçerli, ama bunu Windows 10'da kullanamazsınız. Çünkü temelde 8.1 değil 8 lisansınız var. Orjinal Windows 10 lisansı için bir defaya mahsus yükseltme yapmalısınız.
Yükseltme için link: Accessibility at Microsoft

ben upgrade yi de denedim fakat tekrar dönüyot yükseltme çalışmıyor

Nasıl bir hata alıyorsunuz? Bir görüntüsünü verirseniz daha iyi olur.
Belki biraz zahmetli gelebilir ama bunu da deneyebilirsiniz: http://10.enpedi.com/2015/09/yukseltme-kurulumu-yapmadan-direkt.html?m=1
Tekrar belirtmekte fayda var. Verdiğim yazıda buna sürüm 1511'den beri gerek olmadığı yazsa da sizin lisansınız 8.1 değil 8 olduğundan bu linki verdim. En azından bir bakarsınız.

Nasıl bir hata alıyorsunuz? Bir görüntüsünü verirseniz daha iyi olur.
Belki biraz zahmetli gelebilir ama bunu da deneyebilirsiniz: http://10.enpedi.com/2015/09/yukseltme-kurulumu-yapmadan-direkt.html?m=1
Tekrar belirtmekte fayda var. Verdiğim yazıda buna sürüm 1511'den beri gerek olmadığı yazsa da sizin lisansınız 8.1 değil 8 olduğundan bu linki verdim. En azından bir bakarsınız.
Güncellemeler yapılandır oluyor yazısı geliyor ardından restart atıyor ve güncellemer geri alınıyor ibaresi ile 8.1 e tekrar dönüyor

IMG_20170617_081624.jpg
.

Bu şekilde sonrada kapanıyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı